WERELD & DENKEN
 
 

Moslims, haatzaaiers: Kauthar Bouchallikht

14 mrt.2017

De zoveelste rot-toch-op-doek ...

... is gewaggeld uit het achterkrocht van de moskee van de rot-toch-op-godsdienst, en liefdevol opgevangen door Joop.nl. Verdere woorden maken we er niet aan vuil (Joop.nl, 14-03-2017, door Kauthar Bouchallikht - Blogger uitleg of detail):
  Rot. Toch. Op.

Een oud gebouw ... Soms zijn er activiteiten of bijeenkomsten.   ...
Goedgemutst loop ik de buitenlucht in.    ...
    Precies tegenover het gebouw hangt iets wat mijn blik vangt en mijn nietsvermoedende tred doet vertragen. Bijna ongemerkt sta ik dan stil. Van die glimlach is weinig meer over, woorden hakken erin.
    Rot. Toch. Op.
    De poster had ik eerder gezien. Op het wereldwijde web. Hier niet. ...
    Soms wordt mij gevraagd of ik ‘er’ iets van merk. ...De woorden die ik gebruik om te reageren kennen ook zo hun eigen variëteit, maar het antwoord waarop ze worden gebouwd niet: ja.    ...
    Het gaat dan niet alleen om onder andere hoeveel hoofddoeken er van hóófden worden afgetrokken. Hoeveel vrouwen met bier worden overgoten. Hoeveel moskeeën worden beklad. Beklad, in het beste geval.
    Het gaat ook niet alleen om wat die ene mevrouw bij de bushalte tegen me zei. Of dat ene sollicitatiegesprek bij dat bedrijf met ‘een open cultuur’. Of die ene bus die ondanks mijn zwaaiende armen en charmante glimlach doorreed. Een keer is toeval. Een paar keer niet.    ...New York 9/11, Madrid, Londen, Charlie Hebdo, Zaventem, Bataclan, Dresden ...

Aan het vuile behoofddoekte en ander moslim-gajus gaan we geen verdere woorden vuil maken ...

P.S.
Er wordt gewerkt aan een verzameling waarin aangetoond wordt dat moslims geen gevoel voor empathie hebben. Dit is het zoveelste voorbeeld. Moslims zijn niet alleen intellectueel gehandicapt (geloof gaat niet samen met ratio uitleg of detail ) maar ook emotioneel.


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home .