WERELD & DENKEN
 
 

Toelichting bij In het kort, andermans klooster

  Toppunt van brutaliteit: in andermans land gaan wonen, en dan eisen dat hij zich aan jou aanpast.

Voorbeelden:
 

Uit: Joop.nl, 30-04-2014, door Nourdine Tighadouini - Consultant en blogger. Dit artikel verscheen ook in het Parool. uitleg of detail

Geenstijl, een quasi-intellectuele medehanger van de PVV

...    We moeten onze Nederlandse gemeenschap juist opnieuw vorm gaan geven. Bouwen aan een gemeenschappelijke cultuur. We hebben verbinding nodig en geen verdere verwijdering van elkaar. (...) Verschillende culturen kunnen elkaar wel degelijk verrijken wanneer er op een gezonde manier onderling contact is. ...


Red.:   Commentaar à la GeenStijl: "Ga terug naar je zandbak, zandnger, met je achterlijke cultuur".
    Nog eentje waarin GeenStijl een hoofdrol speelt. De brutaliteit is een samenwerking tussen multiculti's, moslims en andere allo's:


Uit: GeenStijl.nl, 12-09-2014, door Pritt Stift uitleg of detail

KIJKTIP. Bier. Nootjes. Bier. Bier. MultikulTV!... dat nieuwe programma Typisch Nederlands Big Brother WegMetOns van Jeroen Pauw zometeen straks op NPO1.


Red.:    Met aan tafel vertegenwoordigers van diverse cultuurgroepen, die met elkaar in gesprek moeten gaan. waarvan een reclamefilmpje is gemaakt waarin het gaat over de moeite die de moslim heeft met alcohol:

  Zo. Beste man met muts, in dat nieuwe programma Typisch Nederlands Big Brother WegMetOns van Jeroen Pauw zometeen straks op NPO1. Dus jij hebt er moeite mee dat er alcohol op tafel komt.

Typisch Nederlands, vindt de VARA en de rest van de media. Die een stinkend multiculturalisme aanhangen, dat wil zeggen: één van de soort waarin Nederlanders zich moeten aanpassen aan de allochtonen. De waarde waarvan nog eens bondig wordt uitgelegd op de enige plaats waar dit soort realiteiten zijn toegestaan: GeenStijl:
  Tut-tut-tut. Weet jij waar ik moeite mee heb? Ik heb er moeite mee dat jij zo'n mal mutsje draagt. Ik heb er moeite mee dat jij zo'n middeleeuwse baard hebt. Ik heb er moeite mee dat jij in een jurk loopt. Ik heb er moeite mee dat jij je vijf keer per dag aanstelt voor je imaginaire vriendje. Ik heb er moeite mee dat jij schapen onverdoofd de keel doorsnijdt. Ik heb er moeite mee dat jij de genitaliën van wilsonbekwame kindertjes verminkt. Ik heb er moeite mee dat jij vrouwen opsluit in huis en hoofddoek. Ik heb er moeite mee dat jij dat malle boek met die soera's bovengeschikt acht aan onze grondwet. Ik heb er moeite mee dat jij die idiote ideologie niet gewoon achter je eigen voordeur kunt houden, maar aan iedereen drammerig opdringt.

Wat is opgedrongen wordt als "Typisch Nederlands", is de cultuur van barbaren. En het is ook logisch dat ze het ons willen opdringen: een beschaafde cultuur hoef je niet op te dringen.
    Hé, een bijdrage vanuit de elite. Aanleiding: een aardig voorstel van de VVD:


Uit: De Volkskrant, 28-03-2015, rubriek Vrij zicht, door Martin Sommer

Heerlijk die schone handen

Kamer wil niet nadenken over pervers asielstelsel en helpt zo mensensmokkelaars


... Toen deed Malik Azmani van de VVD zijn voorstel om het perverse asielstelsel op te doeken. Vluchtelingen opvangen in de regio, geen recht op asiel meer in Europa. Hij had het nog niet gezegd of eenpartijstaat Nederland ontplofte. Een kleine bloemlezing van de verontwaardiging donderdagavond in de Tweede Kamer:'Aanwakkeren van angst' (Gesthuizen, SP); 'Vissen in troebel water' (Schouw, D66); 'Stuitende schaamteloosheid' (Voortman, GroenLinks).     ...
    Het systeem barst van de perverse gevolgen. De elite trekt naar Europa en ontwricht hele landen in Afrika of Azië. Steeds nieuwe immigratiegolven leveren in Europa telkens nieuwe integratieproblemen op. Over het al of niet slagen van die integratie wordt druk gezwegen, net als over het percentage werklozen of de gevolgen voor de woningnood onder de oorspronkelijke burgers. En dan is er nog de woede wanneer vluchtelingen die op grond van mensenrechten mogen blijven, zich vervolgens beroepen op hun religie om zich tegen de rechten van vrouwen of homo's te keren.    ...


Red.:   Om te brullen van de lach ...
 


Naar In het kort , of site home .