WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaien, media: DWDD en gast

5 okt.2016

DWDD is iets dat deze redactie mijdt als de pest.

Letterlijk.

Net zoals de meeste lezers van GeenStijl, want het voortdurend slaan op dezelfde plek van het lichaam, maakt dat lichaam overgevoelig op dat punt.

Het lichaam zijn de liefde voor werkelijkheid, waarheid, realiteitszin, ratio enzovoort.

Lezers van GeenStijl zijn de enige grotere groep die enige zin daarvoor ontwikkelen, vanwege de voortdurende stroom confrontaties die GeenStijl de wereld instuurt tussen die wereld van werkelijkheid, waarheid, realiteitszin, ratio enzovoort, en de beerput van de politieke-correctheid.

Van vluchtelingen die dobbernegers zijn via Oekraïne-referendum dat genegeerd wordt tot de leugens over radarbeelden van MH17.

DWDD is ongeveer het tegenovergestelde daarvan: is er ergens een stukje stront zichtbaar? DWDD presenteert het aan de politiek-correcte gelovigen op een verguld dienblad.

Enfin, toen stond er in de Volkskrant een stuk van de Turkse met enige zin voor het land waar ze verblijft Fidan Ekiz (let wel: enige), waarin stond dat het misschien toch ook dienstig was dat moslims "ook" iets zouden doen aan "vermindering van de polarisatie", en DWDD kondigde aan dat ze gast zou zijn die dag.

Dus ga je, gewetensvol, toch kijken ...

Tja ...

En terwijl je met een half oog ziet dat de lawaaiige intro draait, wordt je blik getrokken door een eerste nieuw beeld, en zie je dit:Aleppo!!!

Denk je als eerste. Die stad die nu in het centrum van het nieuws staat en waarvan een deel bezet wordt door dit soort lieden, die vrouwen en kinderen in de vuurlinie sturen ten einde hun visie op het kalifaat er te vestigen. Met steun van de de kalifaat-aanhangers in het westen en dus de hele politieke-correctheid.

Baardman!!!

Denk je als tweede.

"Ik haat jullie allemaal want jullie ontzeggen mij het kalifaat"-man. Met de arrogante en neerbuigende blik in de ogen van de vertegenwoordiger van Het Ware Geloof.

Het equivalent van de hoofddoek-vrouw.

En dan, met groot afgrijzen:

Abdelkarim El-Fassi!!!

Haat-schrijver bij haatzaai-website Joop.nl. Ook VARA.

En waarom mocht El-Fassi opdraven bij DWDD?

Abdelkarim El-Fassi, de "Jullie ongelovigen zijn vieze verachtelijke varkens"-baardman heeft een boekje geschreven over "schelden".

Schelden als in "kut-Marokkanen" en "geitenneukers".

Dat zijn geen leuke woorden, vindt de "Jullie ongelovigen zijn vieze verachtelijke varkens"-baardman.

Want "kut-Marokkaanse" kindertjes, weet u wel, dat tuig dat al op 8-jarige leeftijd begint de buurt te terroriseren en zich daarna ontwikkelt tot plofkrakers in binnen- en buitenland, vinden het niet leuk om "kut-Marokkanen" genoemd te worden.

En de "Jullie ongelovigen zijn vieze verachtelijke varkens"-baardman voert daarbij een paar babytjes op die nog in de wieg liggen, als door "kut-Marokkanen" beschadigde tere baby-zieltjes.

Waarna je weer voor jaren gegeten en gedronken hebt qua DWDD.

Hoezo, haatzaaien ...?
HAATZAAIEN!!!

Op naar de etnische burgeroorlog .


Naar Haatzaaiers, elite , Cultuur, multiculturalisme, cultuurverraad , of site home .