WERELD & DENKEN
 
 

Volkskrant-haatzaaiers: Frank Heinen

9 nov. 2016

Frank Heijnen is één van  het handvol lieden dat tegenwoordig de tv-recensies schrijft voor de Volkskrant. Die dus meestal gaan over "De menselijke belangstellingen" - oftewel: buurvrouwen-heggepraat.

Af en toe waagt men zich aan onderwerpen met een maatschappelijk belang, hetgeen iets als  "Van het heipad in een moerasput stappen". Meteen kopje onder en reddeloos verloren. Je hoort alleen nog die ijselijke gil.

Hier die van Frank Heinen, wiens moerasput is de verkiezing van Donald Trump als Amerikaans president. De oorzaak van die uitverkiezing: het decennialang weigeren te luisteren naar de stem van de burgers die er door neoliberalisering, globalisering en gekleurde immigratie op achteruit aan het gaan zijn. Frank Heinen ziet dat toch anders - de kop is die van de website (de Volkskrant, 10-11-2016, tv-recensie, door Frank Heinen):
  Denk potverdomme eens aan de ander

En gezien de bron kennende, de Volkskrant, weet je al voor de  volle 100 pore ent zker wat er  olgen gaat (nou ja: 99 dan):
  Het je kunnen verplaatsen in de ander is de kern van beschaving. ... En begin met CNN's Van Jones.

En wie is dan Van Jones?

Dat is Van Jones. Maar dat zegt dus niet zo veel.

Dus maar een stapje terug: Wie of wat is CNN?

CNN was een decennium of twee geleden een wat onafhankelijker nieuwskanaaal dan de rest van de volkomen gelijkgeschakelde Amerikaanse media. Maar van die onafhankelijkheid is al sinds ongeveer een decennium helemaal niets over.

Maar nog meer: sinds die één of twee decennia is de CNN minstens zo politiek-correct geworden als ...

Nou, noemt u maar wat ... Het is erger bij CNN. Eén die media die elke zwarte dode bij arrestatie neerzet als een arcitisch moordpartij à la Ku Klux Klan, en elke zwarte moord op blanke kinderen, vrowuen en mannen doodzwijgen net als het feit dat zwarten zes tot zven keer zo vaak moorden plgen als blanken.

In het kader van de presidentsverkiezingen was het zo erg dat CNN omgedoopt werd tot Clinton News Network. "Clinton" staande voor de actie- en belangengroepen van neoliberalisme, Wall Street en alle gekleurde minderheden, zoals de Joden (denk aan dat Wall Street), zwarten en latino's.

Oftwel: precies die groepen die staan achter dat wegdrukken van de belangen van de gewone werkende burgers, in dit geval in Amerika.

Oké. dat was CNN. Nu verder met die Van Jones.

Leuke man, hè, in die eerste foto als het nog gezellig is. Maar even later gaat het ergens over, de verkiezingsuitslag, en wordt het serieus:

 
 

De samenvatting van CNN van wat Van Jones te berde te brengen heeft, staat erboven (zelf lezen; download het plaatje):
  CNN Van Jones: Trump victory was a WHITELASH against a black president

En daar voegde hij aan toe hoe gekwetst de zwarten zijn door deze keuze van de burgers, bedoelende: de blanken.

En dat met de hoogste toon van emotie - over zoiets als teruggaan in de tijd.

Oftewel: wat die Van Jones hier in feite zegt, is dit:
  De gewone blanke burgers zijn Ku Kux Klan racisten

Goed, dat was Van Jones.

En dan nu Frank Heinen:
  CNN Van Jones: Trump victory was a WHITELASH against a black president

Oftewel: waar je vooral niet naar moet luisteren zijn de blanke gewone burgers.

En dat eindeloos (een hele column) uitgesponnen.

Hier maar de samenvatting in één van de tussentitels:
  De keuze voor Trump toont wat er gebeurt als eigenbelang en angst winstgevende modellen blijken en empathie een luxeproduct lijkt voor van de realiteit losgezongen, linksdraaiende halvegaren

Inderdaad: dit is wat er dus gebeurt als je linksdraaiende halvegare politiek-correcten media en elite laat domineren: alle empathie voor de burgers en de gewone fatsoenlijke sociale maatschappij gaat verloren.

Dit alles ten gunste van de Joodse en Joodsistische kapitaalfascisten en de gekleurde immigranten uitleg of detail .

De Volkskrant stuurt fanatiek richting etnische burgeroorlog .

Overigens: heeft u de ontstelde blik in de ogen van de Trump-supporter aan de CNN-tafel gezien ...?

Dat was het, dacht deze redactie. Maar toen kwam de volgende dag en de volgende recensie. Waarop de redactie ook weer ging terugdenken aan de vorige. En eigenlijk het kwartje viel: die Van Jones is een rabiate racist. een sterk generlaiserende racist

Wat hij doet, is het volgende: hij pakt alle Trump-stemmers op. en stopt die in één kamp. Vervolgens pakt hij iedereen waarvan hij dnent dat de belangen geschaad worden door Trump. En stopt in een ander kamp. Stop: nee zelfs dat dat doet hij niet: hij pakt alleen alle zwarten waarvan dat de belangen geschaad worden door Trump, en stopt die in één kamp.
    Die van Jones is een rabiate zwrate racist.

Snapt u nu die blik op het gezicht in die laate drie plaatjes. Zo zine bijna alle zwarten eruit als ze hun mond opnedoen over politiek of maatschappij. Rancune. Woede. Haat.

Nis aangename mewnsen met vriedelijke blikken.

Dat is allemaal schijn. Namaak. Voor thuis bij moeder de vrouw.

Oh nee, daarvan zijn ze al weggelopen uitleg of detail .

Waar de reden is dat ze niet mee kunnen op schol. En in de maatschappij. Waardoor ze zoi veel last hebben van rancune. Woede. Haat.

Hier heb je een doodenkel voorbeeldje van die rancune. Woede. Haat:

Door het vertikaal filmen niet veel beeld. maar bekijk het origineel bij GeenStijl hier uitleg of detail . De etnie van het slachtoffer wordt niet duidelijk, maar dat van de "democraten" die deTrump-stemmer in elkaar schoppen des te meer:

Zwarten

Negers.

Gajes.

Nikkers.

Volgens de methodologie gehanteerd door Van Jones.

Zwarte.

Neger.

Gajes.

Nikker.

En met dat soort mensen worden we geacht samen te leven ...

En hen te helpen en geld in hun zak te storten.

Goes, Vaals, Dordrecht.

Waarom is CNN zo snel naar de filistijnen gegaan: omdat er zo ontzettend veel vanb dit soort mensen werken.

In Nederland gaat hetzelfde gebeuren, als de huidige "diversiteit"-trend doorgaat. Ze zullen Nedeland naar de filistijnen helpen.

Samen met de volgende club, het warme middelpunt van de tweede recensie alhier van Frank Heinen (De Volkskrant, 11-11-2016, tv-recensie, door Frank Heinen):
  Hoop

Moslims blijven proberen hun moskee en de Roosendaalse buurt waar zij wonen met elkaar te verbinden.

Een archetypisch voorbeeld van datgene genoteerd in Termen :
  Moslim
 1, (pol. cor.): Kaboutertjes van mensjes met baardjes en hoofddoekjes en op teensandaaltjes, die aanhangers zijn van de liefhebbende godsdienst genaamd islam wat betekent "vrede". ...

Hier hoe ze bij de NPO werden gepromoot:

En hier de werklijkheid (GeenStijl.nl, 08-11-2016, door M. Hemelrijk uitleg of detail - de volgorde van de citaten is omgekeerd):
 

VARA's moskeemannetje blijkt haatbaard

... vanavond allemaal kijken naar NPO-takspoetdocu De moskeemannetjes, waarin de vrijwilligers van de Roosendaalse moskee ongetwijfeld kritisch bevraagd zullen worden over hetgeen er in hun moskee gepredikt wordt door hun eigen imam, en door de moslimbroeders die er over de vloer komen. Toch, VARA?


Sarcasme allemaal, natuurlijk van GeenStijl. De eerste link is die naar de aankondiging van de programma-serie, de tweede link naar de inhoud van de preek waarover zo meteen meer, de derde en vierde naar artikelen over de band van dit soort lieden met de radicale islam, dat zeggen: nog radiclaer dan de islam zelf al is en dat is heel radicaal. Zie hun Heilige Boek. En wat ze er mee doen in het Midden-Oosten.

Goed, dan nu wat deze VARA-imam verkondigd heeft:
 

 "Laat duidelijk zijn dat het niet zo is dat er totaal geen interactie mag zijn tussen een man en een vrouw die niet gehuwd zijn met elkaar of geen mahram zijn van elkaar. Maar men moet deze contacten wel beperken tot het hoog nodige. Dit wil zeggen dat het uit noodzaak moet voortkomen. We moeten bijvoorbeeld niet het contact met het andere geslacht bewust gaan zoeken als er geen dringende reden achter zit die door hetzelfde geslacht ook afgehandeld kan worden. Tevens moeten de regels die aan dit contact verbonden zijn strikt in acht worden genomen. Dit betekent dat we met respect met elkaar moeten praten, met onze ogen neergeslagen en met gebruik van een normale stem. Tevens moeten we het alleen maar over de noodzakelijke onderwerpen hebben waar het gesprek (contact) om draait en het dus niet over koetjes en kalfjes gaan hebben."


Nou, gewoon. Dus.

Sharia.

Het stukje sharia dat over vrouwen gaat maar iedereen weet dat de hele rest daar aan vastgeklonken én -gelast zit.

Tezamen met het kalifaat.

Propaganda voor sharia en kalifaat. Kalifaat en sharia.

Hier is wat de Volkskrant over kalifaat sn sharia te melden heeft:
 

Sinds ik De moskeemannetjes voor het eerst zag, woensdagmiddag, in een sfeer van doffe gelatenheid, moet ik af en toe aan Omar Benjilali denken, een van de sleutelfiguren. Aan zijn optimistische blik, zijn soms bijna verbeten doorzetten na weer een mislukking en aan die ene, simpele zin: 'We moeten elkaar helpen, dan maken we er een betere wereld van.' Toch doorgaan, tegen de klippen op, daarin zit de hoop.


Goes Vaals Dordrecht.

Als die moskeemannetjes zulke heiligen zijn dan dienen ze onmiddellijk met de eerste de beste raket afgevuurd worden richting Aleppo, waar oneindig veel meer behoefte is aan hun inspanningen voor verbinding dan in Nederland. Daar zijn eindeloos veel moskeemannetjes, die een oneindige behoefte hebben aan verbinding.

Want nu slaan ze alkaar massaal de hersens is, en hakken ze massaal elkaars koppen eraf.

Hier de beelden van deze moskeemannetjes:

Het verschil met die in Roosendaal: deze zijn 20 tot 30 jaar jonger. Maar die Roosendaalse moskeemannetjes, hebben zoons precies als boven.

Maar gaat u maar rustig slapen ...


Naar Haatzaaiers, elite , Cultuur, multiculturalisme, cultuurverraad , of site home .