WERELD & DENKEN
 
 

PC-club: Paul Onkenhout

Paul Onkenhout is sportverslaggever bij de Volkskrant. Net als Bert Wagendorp was. Die daar zo smerig over schreef, dat hij uitgenodigd werd om smerigheden over de maatschappij te debiteren. Waar hij zeer succesvol in is gebleken uitleg of detail .

Paul Onkenhout lijkt ook steeds meer niet-sportige dingen te gaan doen, om te beginnen iets met media en televisie enzo. Ook dat dreigt qua integriteit niet erg goed te gaan. Hierbij een eerste waarschuwing (de Volkskrant, 08-07-2016, rubriek Top & Flop, door ... en Paul Onkenhout
  ... ongemakkelijke VVD-tweets

... wat je beter niet kunt doen als je boos bent over de aantijging van racisme.
...
Flop

Het rumoer over de aanval van een onbekende online-actiegroep op twee Oudhollandse attracties in De Efteling was al lekker op gang gekomen ...

Dat 'onbekende actiegroep' is een leugen, want al na een paar uur was bekend dat dit vermoedelijk ging om een handjevol lieden uit de extremistische en gewelddadige top van het bekende zwart/links activisme. Maar dat 'lekker op gang gekomen' is wél juist: het gaat over een actie van gekleurden tegen de Nederlandse cultuur, dus de Volkskrant maakte meteen een hele pagina vrij, en op een prominente plaats zijnde pagina drie, om de "activisten" te steunen.
    Natuurlijk is Paul het volkomen hier mee eens ... Dat de activisten deugen:

  De vaststelling van Stop Oppressive Stereotypes

Wat het groepje 'onbekende activisten' te berde te brengen heeft, is dus per definitie een 'vaststelling', en die 'vaststelling 'is:
  ... dat Monsieur Cannibale (iets met kannibalen) en Carnaval Festival (iets met Bosjesmannen) in Kaatsheuvel 'uiterst kwetsend en racistisch' zijn ...

Dat u het maar weet.
    Naturlijk is niet iedereen het daar mee eens (om precies te zijn: bijna heel normaal blank Nederland), en ook deze:
  ... toen de VVD een duit in het zakje deed: een tweet van Suzanne Otters, lid van de Provinciale Staten in Noord-Brabant. ...

Paul Onkenhout impliceerde eerder dat hij het internet niet volgt door het over 'onbekende actiegroep' te hebben, dus kan die tweet niet van het internet hebben, al was het maar dat hij natuurlijk helemaal niets te maken wil hebben met VVD'ers. Waar hij die tweet dan wel vandaan heeft? Dat is van de website Joop.nl, => , de website die één van de voornaamste aanstokers is van de rassenrellen die er aan staan te komen, zo niet een halve burgeroorlog.
    En Paul Onkenhout deelt de afschuw van Joop.nl over het feit dat iemand het rcismse van de Efteling durft tegen te spreken:
  Otters twitterde een foto van een nagerecht, 'toetje' genoemd. Op een gezellig dienblad, waarop onder meer lieve kuikentjes zichtbaar waren, stonden vijf schaaltjes met inhoud. De politica zette er de volgende tekst bij: 'Uit solidariteit voor het leuke familie-attractiepark @Efteling is ons toetje vanavond: blanke vla met een negerzoen.' De negerzoenen waren keurig in het midden van de blanke vla gezet. Het zag er vrij smerig uit.

Maar hoe zag het er nou in feite uit? Nou, zo:

Maar is dit nu smerig? Laten we ter vergelijking eens een beeld nemen dat een lid van deze actiegroep op diezelfde dag verspreidde - de aanleiding was wederzijdse schietpartijen van bange Amerikaanse politieagenten en politieagenten vermoordende negers (GeenStijl.nl,, 08-07-2016, door Spartacus uitleg of detail ):
  Geen 4 mei-meisje tweet verbindende foto #DallasChrista Noella. Die kenden we inderdaad al. ...

De links refereren aan de eerdere actie van deze dame, maar hier is haar hele actiegroep:

Dat "Racists don't matter" (een variant van "Black lives matter"-actiegroepen in Amerika) betekenende dat je ze zomaar mag afknallen, natuurlijk. Zoals ook blijkt uit de tekst in die rondelle: "Good night, white pride". Dat is namelijk hetzelfde: je mag witten zomaar afknallen. Want dat witten hun levenshouding zullen veranderen is natuurlijk onzin.
    Goed, dan gaan we het nu dus hebben over wat smerig is, Paul Onkenhout.
    Dan moet de conclsuie luiden dat dus bijvoorbeeld heel Joop.nl heel smerig is, met hun verontwaardiging over een paar negerzoenen in vla, maar zonder één enkel centje verontwaardiging over negers die blanken de hals afsnijden.
    Maar dat wisten we allang. Dat Joop.nl uiterst smerig is uitleg of detail .
    Wat we nu ook weten, is dat jij uiterst smerig bent. Paul Onkenhout.
    Mocht het revolutionaire volk iedereen naar boven jagen en het Volkskrantgebouw afbranden, moet je nu gaan lopen janken dat je onschuldig bent ...

En het is werkelijk wonderbaarlijk en verbijsterend om te zien hoe snel ook deze gelovige laat zien dat politieke-correctheid één groot stinkend complex is (de Volkskrant, 15-07-2016, rubriek Top & Flop, door (Haro Kraak,) Paul Onkenhout):
  ... heksenjacht Elsevier

Hoe ... opinieweekblad Elsevier de heksenjacht opende.
...
Flop

Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Dick Schoof meldde maandag dat jihadorganisaties de migratiestroom 'veelvuldig' hebben gebruikt om terroristen op pad te sturen. Het bracht Elsevier op een idee voor een mogelijk klikhitje.
    Op de site van het opinieweekblad verscheen een bericht onder de kop 'Zij deden angst voor IS onder migranten af als hysterie'.
    Het was een tackle van achteren. ...

Pardon?!!! Ze stonden er met naam en toenaam in, met foto, dus wat het ook verder was: het was allemaal helemaal van voren. Er stond bij Elsevier doodgewoon: "Er waren mensen die bij hoog en bij laag beweerden dat er geen terroristen waren onder de vluchtelingen, en dit zijn er een paar". Niks minder en niks meer. Lees het zelf uitleg of detail .
    Het was zelfs geen tackle.
    Om hele precies te zijn: die beweringen waren een tackle. Een tackle richting Nederland en gezond verstand, omdat iedereen kon inzien dat de stroom van honderdduizenden migranten uit het Midden-Oosten een open deur was voor IS.
    De tacklers waren de genoemden, en is dus bij deze ook Paul Onkenhout.
    Maar we zijn er nog lang niet:
  In het stukje werden onder anderen EuroparlementariërJudith Sargentini, hoogleraar migratiegeschiedenis Leo Lucassen en IND-directeur Rob van Lint genoemd.
    Zij hadden immers destijds laten weten dat er geen reden voor paniek was, grof samengevat. Dat deden ze trouwens omdat de feiten niet wezen op mogelijk gevaar.

Een gore leugen, dus. Iedereen kon het gevaar met eigen ogen zien. Die eindeloze stoet haatbaardige moslims, waar je de potentiële terroristen zo uit kon halen.
  Elsevier vloog er woest in ...

Een gore leugen.
  ... en riep ze ter verantwoording.

Een gore leugen. Ze worden slechts herinnerd aan hun plicht zichzelf te corrigeren, en niet allen deze maar ook hun overige meningen over aanverwante zaken aan te passen. En dat spreekt volkomen voor zich vandaar dat Elsevier er ook geen woorden aan wijdde.
  ... Dat alleen Sargentini het woord 'hysterie' had gebruikt, in een tweet, werd in de hoop op daverende kijkcijfers genegeerd.

Een gore leugen. Je gaat niet iedereen apart uitgebreid citeren en dat ene woord geeft de boodschap van de dir egneoemde en alle anderen perfect weer: "Wie wijst op mogleijk tepooristen tussen de vluchtelingen doet aan angstzaaireij, xenofobie en hysterie". Dat was de universle boodschap. Van alle politiek-correcten en de hele media. Die Lucassen er speciaal voor uit Leiden naar de studio haalden.
  Het dieptepunt volgde in het onvermijdelijke debatje op Twitter waar de impliciete boodschap van het bericht op Elsevier.nl kernachtig werd geformuleerd. 'Ik acht bij een eventuele aanslag iedereen die de instroom goedgekeurd heeft medeplichtig.'
    Dat was een tweet/frame van ondernemer Erik de Vlieger. De heksenjacht was geopend.

Oftewel: Paul Onkenhout vindt het aanwijzen van Anton Mussert als zijnde een NSB'er die verantwoordelijk gehouden zal worden voor zijn goedkeuring van de acties van Adolf Hitler, een vorm van heksenjacht.
    Bij deze is Paul Onkenhout dus ook medeplichtig aan het landverraad gepleegd door de genoemden.
    Niemand heeft hem verplicht dit stukje te schrijven.
    Hij maakt zich medeplichtig aan de terreur van de molsims en hun ondermijning van de westerse waarden en samenleving door de belemmingen voor hun komst en aanwezigheid weg te (willen) halen.
    Overigens valt er nog een ding op: hier zijn de woorden over dezelfde zaak van Bert Wagendorp uitleg of detail (de Volkskrant, 16-07-2016, column door Bert Wagendorp):
  Nice

...    Op de site van het opinievod Elsevier trok een schuimbekkende scribent van leer tegen degenen die Schoof destijds waren bijgevallen die werden weggezet als NSB'ers. Je proefde het gore, middeleeuwse plezier in de publieke terechtstelling van degenen die weinig anders hadden gedaan dan de beschikbare informatie interpreteren.    ...

Precies dezelfde rabiate toon. Paul Onkenhout zal toch niet van dezelfde denominatie zijn ...?

Volgende. Paul heeft weer een politiek-incorrect iemand gevonden: oorlogsverslaggever Arnold Karskens. Die ronduit zegt dat het geen zin heeft één of andere partij te keizen wat betreft moslims, omdat ze elkaar allemaal de kop willen afhakken. En soortgelijke dingen. Dus (de Volkskrant, 16-12-2016, rubriek Top & Flop, door ... Paul Onkenhout):
  ... het ego van Arnold Karskens

Wat er goed en minder goed was deze mediaweek: ... Arnold Karskens prijst Arnold Karskens.

Flop

Arnold Karskens hield de journalistiek donderdag op thekarskenstimes.com zijn jaarlijkse spiegel voor. ...
    Verder neemt Arnold Karskens de journalistiek de maat. De VARA-programma's Pauw en DWDD zijn verantwoordelijk voor tussen de vijf en tien PVV-zetels. Arjan Noorlander van de NOS is de slechtste journalist, Özcan Akyol de slechtste columnist. En de held van 2016 van Arnold Karskens, ... Zwarte Piet.

Tja, hoe veel fouter kun je worden. De favoriete programma's van alle Volkskranters afkraken, dan de "Europa is tof"-held van de NOS (de man een "journalist" noemen is een gotpse - zijn beroep is EU-voorlichter). En één van de meest geliefde Turken in Nederland afkraken ... En, schande op schandvlek: voor Zwarte Piet zijn ...
    Ja , dan worden de Volkskrantertjes heel boos. Dan gaan ze je verwijten datgene wat hun hoofdredacteur doet: zichzelf aabelen in eigen publicatie zij het dan niet onder de noemr "De week van de hoofdredacteur". Nee, Arnold is geen hoofd- noch een redacteur. Die heeft de aanbvelingen voor eigen zaak die Paultje hem wél verwijt maar zijn eigen baasje niet, gewoon op zijn eigen website gezet:
  Arnold Karskens hield de journalistiek donderdag op thekarskenstimes.com zijn jaarlijkse spiegel voor. In die spiegel zagen we vooral de machtige gestalte van Arnold Karskens zelf.

Precies de Volkskrant! . En dat verwijt dan nog een een dozijn keer herhaald.
    Maar Arnold had dan ook een nog ernstigere fout begaan ... Dit beweren:
  ... 'Mijn beste professionele prestatie in 2016?' Het antwoord: zijn twee boeken. Journalist te koop bijvoorbeeld wordt een 'waar genot en een zeer verhelderend tegengeluid in de verstikkende Mainstream Media' genoemd, door Arnold Karskens.

Oh oh oh, wat fout ... Die denigrerende term 'Mainstream Media' gebruiken voor wat omschreven wordt als "de kwaliteitsmedia". Door de "kwaliteitsmedia".

Paultje Onkenhout is geen frequent produceerder, maar wat hij doet, is wel echt kwaliteitswerk (de Volkskrant, 13-10-2017, rubriek Top & Flop, door Paul Onkenhout ...)
  Top & Flop

Gerry van der List geeft genuanceerd commentaar op hysterisch rechts ...

Brullen van de lach!!! En los van wie Gerry van der List is: je politieke tegenstander betitelen als 'hysterisch' is in geen enkel taalboekje een vorm van "nuance" of 'genuanceerd'-heid.
    En dan kan je al meteen raden over wie het het gaat, want Paultje is rabiaat politiek-correct, en die Gerry heeft kennelijk iets goeds gedaan, dus die politieke tegenstander is ...:

  Politicus Thierry Baudet ...

En dus ook ...

  ... schrijver Leon de Winter, journalist Wierd Duk en nog wat van die lui ...../../achtergrond/sociologie/oligarchie_landverraad_media-elite_baudet_bronnen.htm

Waarna je de rest volkomen automatisch kan invullen volgens het stramien al zo uitvoerig en langdurig in productie aangaande iedereen die politiek-incorrecte => dingen zegt en meest recent Thierry Baudet uitleg of detail . Met hier de inzet van Gerry:
  De opiniemakers uit het rechtse kamp zijn hysterisch .. fanatisme ... 'geschuimbek' ... 'cultuur-marxisme' ... 'Rechtse razernij' ...'arsenaal aan scheldwoorden' ...'er met gestrekt been ingaan '... 'paranoïde wildeman'.

Kortom: een zeer accurate omschrijving van zoals wij de politiek-correcte meute kennen, zodra iemand iets afdoet aan globalisering, kosmopolitisme, multiculturalisme, Europees Imperialisme, en vrije (im)migratie. Dat "rabiaat" in 'rabiate politieke-correctheid' betekent "hondsdol", en niets is die politiek-correcten te dol om hun tegenstanders te belasteren. Dingen zoals dit:

Ze afschilderen als een vampier. Of Faust.

En nu gaat Paultje Onkenhout beweren dat de andere partij dit doet. Zonder bewijzen, natuurlijk.
    Tja, die zouden van die Gerry moeten komen, maar dat stukje van Gerry zit achter een betaalmuur dus kan je niet zomaar lezen.

Handig, hè ....

We willen er heel wat op inzetten dat die Gerry met geen cent aan bewijs komt.

Oh ja: die Gerry,die schrijft bij Elsevier. Weet u wel ... Dit Elsevier (de Volkskrant, 15-07-2016, rubriek Top & Flop, door ... Paul Onkenhout):
  ... heksenjacht Elsevier

Hoe ... opinieweekblad Elsevier de heksenjacht opende.

En nu is Elsevier ineens GOED!!!

Tja, want nu zegt Elsevier iets dat in de kraam van Paultje te pas komt.

Nee, nu zijn de woorden van de schuimbekkende Gerry ineens:
   Gerry van der List houdt het rechtse kamp een spiegel voor met een genuanceerde ... analyse.
    Hij pakt ze hard, doch fair aan. Hij schrijft kalm over ...

Wat een fanatisch goed glanzende spiegel heeft die Paultje voor zijn ogen ...

En ook: wat een fantastisch zelfportret, weer ... Van die schuimbekkende hystericus Paultje en zijn vrienden van de hysterisch schuimbekkende politek-correcte jachthondenmeute.


Naar PC club  , of site home  .

 

12 jul.2016