WERELD & DENKEN
 
 

PC-club: Sarah Sluimer

Sarah Sluimer is een naam die al een tijdje rondzingt als "een goed iemand".  Nu deze zin af ... Ze heeft ook een aantal keren een gastcolumn gehad bij de Volkskrant ... Oh ja! Daar was dit een aftreksel van (was bewaard in een gevoel van voorbode):Het detail:


Het gore linksfascisme in combinatie met deugmenselijke prietpraat.

Waaraan deze redactie herinnerd werd door dit (de Volkskrant, 04-03-2017, door Esma Linnemann en Mensje Melchior):

  * DOM.LELIJK.ZIELIG.WIJF.

Kunnen vrouwelijke opiniemakers hun ongezouten mening geven? ...

Dom, dom, dom, dom, dom ... Want hiermee verraden ze (onbedoeld) natuurlijk alles al. Dit is een toepassing van het onregelmatige werkwoord van Bertrand Russell uitleg of detail : "Ik geef ongezouten mijn mening - jij bent een ordinaire schelder - hij is een kwaadaardige internettrol". Met in de inhoud een puik voorbeeld - in de inleidende paragrafen:
  Het AD draaide onlangs de reactiemogelijkheid op zijn site uit ...
    Nynke de Jong, columnist bij het AD, is er niet rouwig om: 'Het gaat er zo ongefundeerd aan toe. Mensen - meestal mannen - noemen me regelmatig dom als ze het niet met mij eens zijn.

Nynke de Jong is regelmatig te zien in De Wereld Draait Door - één van de tempels van de politiek-correcte en in dit geval ook "linksige" kerk. Alleen Hoogmissen, daar. En dat dit ook slaat op het AD-geval staat bijna aan het einde van het artikel:
   AD-columnist Nynke de Jong: 'Ik schreef over De Telegraaf die de term 'vluchtelingenplaag' gebruikt, iets waar ik me boos over maakte. Toen kreeg ik weer zo'n bak ellende over me heen,

Oftewel: "Ik schreef een bak ellende, en kreeg een bak ellende terug. En dat mag niet hoor ... ". Oh ja: die bak ellende van de politieke-correctheid is "een ongezouten mening" ...

En wier naam valt ook prominent in dit droevige stuk ellende...? Juist:
  Columnist Sarah Sluimer beschreef vorige week voor De Correspondent de angst die haar overviel toen ze moest spreken op een debatavond, bang als ze was dat haar ergste online pestkoppen in het publiek zouden zitten.

Tja ... Daar ga je mogelijk geconfronteerd worden met je eigen pestkoppengedrag ...

En het duurt ewen een enkel dag meer dan een wek voordat het in schrift bevestigd wordt - die kop van dat vorige artikel (Volkskrant.nl, 12-03-2017, door Sarah Sluimer):
  Opinie op Zondag - Sarah Sluimer: 'De duistere droom van Thierry Baudet

Tussentitels: Ik snap heel goed waarom je als paniekerige adolescent voor Thierry Baudet zou vallen
Thierry heeft zijn adolescente, romantische neigingen uit laten groeien tot een monster
We moeten op die jongens letten, het zouden er zo maar steeds meer kunnen worden

En voor we komen op samenvatting ren conclusie, nog een paat lichtpunten uit het artikel:
  Een collegezaaltje vol met ... jongens van rond de twintig. Beetje pukkelig nog ...
    ... Ik snap heel goed waarom je als paniekerige adolescent voor Thierry Baudet zou vallen. ...
    Als je jong bent, en in de war, ...
    In de ogen van die jongens in dat collegezaaltje zag ik ... De oplossing voor hun angsten. ...
    We moeten de komende vier jaar op die jongens letten. Het zouden er zo maar steeds meer kunnen worden. ... Wreed lachje om de lippen.    ...
    ... Thierry Baudet ... Er is niets grappig, niets charmant en niets verfrissend aan deze man. ... Zie hem voor wat hij is en zie waar hij tot kan uitgroeien.

Thierry Baudet en zijn aanhangers zijn monsters. En Sarah Sluimer neemt er behoorlijk de moeite voor om dat uit te duiden:

En dat wordt dan aangevoerd in een artikel over "pestkoppengedrag" op "het internet" ...

Men is zelf oneindig veel erger dan "het internet".

Om toch maar in internettaal te antwoorden: Sarah Sluimer is een geestelijk behoofdoekte trol van genetisch beperkte afkomst, die Rosemary's Baby-kinderen uitleg of detail zal krijgen ...

En wie bezwaar heeft tegen het raciale in deze belediging, hier is frau Mengele zelf, in haar eerste zin:
  Een collegezaaltje vol met witte {cursief van red.] jongens van rond de twintig.

Oftewel: we zijn nog uiterst vriendelijk geweest. Deze dame wacht geen vrolijk lot, na de revolutie ...

Oh ja, nog even de rol van de familie Castavets in deze:

Wat een uitnemend zelfportret weer, van de redactie van de Volkskrant. Zie eens hoe goed het vampierachtige van hun Joodse en Joodsistische geestesgesteldheid is getroffen ...

De andere twee van de "Domme 3S-vrouwtjes" van de politieke-correctheid, Marjan Slob uitleg of detail en Simone van Saarloos uitleg of detail , hebben recent als hun intellectuele en morele Waterloo beleefd, en deze redactie zat eigenlijk al te wachten op de derde. Het zijn voor hen namleijk nogal provocenrede tijden, met voortdurende moslim-aanslagen en steeds meer tekenen van het opstaan van de onvermijdelijke tegenkrachten. Burgeroorlog  , wat u zegt. En Sarah (Bijbels naam, 't zal toch niet ...?) voelt het ook borrelen , vanbinnen. Dit is hoe het naar buiten komt (Volkskrant.nl, 02-07-2017, door Sarah Sluimer, schrijver):
  Opinie op Zondag: 'Het Avondland van de rechtsmens is veilig op verkeerde manier'

Prikkelende opinies op een dag dat u er tijd voor heeft: de Volkskrant presenteert elke zondag twee bijdragen van een vaste club van acht auteurs. Later vandaag historicus Geerten Waling, nu eerst schrijver Sarah Sluimer.

Nee, hèèèè`... Toch niet die ouwe meuk ...
  Tussentitels: Laat je hoofd in je handen zakken terwijl je triestig mompelt: das war Einmal
Bijna ben ik voornemens mezelf in de armen van de rechtse kerk te werpen om samen te snikken om de dagen van weleer
Het Avondland van de rechtsmens is aangeharkt, schoon, vol vrouwen met blozende wangen, makkelijke grappen en figuratieve, nette kunst

Ja hoor, die ouwe meuk ...

De rest is totaal oninterssant, want slechts belleterie. Mooischrijverij. Dit is de hele boodschap, die met één streek afgedaan kan worden:
  Het Ochtendland van de linksmens is betonkolossen afgewisseld met vuilnisdumps, vol holwangige drugsverslaafden, bedelaars, gore vloeken en kunst van Mark Rothko

Zie hier uitleg of detail .
    En goh, ze heeft zelfs de aandacht van nog iemand met enig gezond verstand weten te trekken ... Die wijst op nog veel meer inconsistenties ...Lees het allemaal zelf maar uitleg of detail .


Naar PC club  , Politiek lijst  , Media lijst  , Politiek & Media overzicht  , of site home  .

 

8 mrt.2017