WERELD & DENKEN
 
 

Ploerten: Jetta Klijnsma

9 jul.2016

Die mensen die zich zo nadrukkelijk presenteren als "GOED!!! zijn gevaarlijke mensen - zodra ze een clubje met invloed vormen. Ze zijn niet meer te benaderen voor ratio.
    Er is een nog gevaarlijker variant hiervan, die meestal als indidivu opereert: "Ik ben zielg". Dat wil zeggen: ze zijn gevaarlijk als ze erkenning krijgen voor die zieligheid.
    "Zieligheid" maakt mensen onaantastbaar. Je kan er niet met ratio iets tegen beginnen, want als je dat doet, krijg je een meute achter je aan die naar je kuiten hapt, onder ijselijke kreet "Maarhij/zij is zo zielig"
   Dit opgeschreven hebbende: het bestaat toch ook nog voor veel groepen want dit is een taktiek die ook moslims en negers wel hanteren. Als het uitkomt.
    Maar daar hebben we het nu niet over, Hier gaat het over het alleen opererende individu.
    Een eerder politiek voorbeeld was Tara Singh Varma, lees over haar op het internet uitleg of detail .
    Hier gaat het over de mevrouw die al één escapade achter de rug heeft die een normaal mens zeker de kop had gekost: Jetta Kleinsma.
   De vrouw van de moestuin uitleg of detail . Als alternatief voor een pensioen.
   Dat ze dat heeft overleefd, is grotesk.
   Hier het resultaat van het uitblijven van die correctie. Een nog veel ernstiger vorm van groteskheid::


Uit: GeenStijl.nl, 26-06-2016, door Van Rossem uitleg of detail

Dag na #Brexit. PvdA geeft pensioenpotten aan EUInderdaad, bovenstaande tweet is al ruim twee dagen oud. In alle Brexit-hectiek bleef het even op de plank liggen, maar het is belangrijk genoeg om nog even naar voren te trekken, en bovendien enorm veelzeggend over hoe Brussel en Den Haag rollen. Jetta Klijnsma ... moest vóór het Brexit-referendum antwoord geven op vragen van Pieter Omtzigt over de pensioenplannen van de Europese Unie, de zogenaamde Institutions for Occupational Retirement Provision (of IORP). Uiteraard gaf Klijnsma pas ná Brexit antwoord, want de inhoud van de wetten, pardon: 'richtlijnen' had zo mogelijk nóg meer Britse bejaarden naar de stembus gejaagd om voor 'GTFO of the EU' te stemmen. Nederland probeert al jaren de IORP-richtlijn op afstand te houden, want ons land was van mening dat Brussel te veel bemoeienis zocht met onze goed gevulde honingpotten (twv 1400 miljard euro), waarvan de beheerders iets te frivool de Europese markt op zouden kunnen. Zie ook dit topic.


Red.:    De rest van het verhaal is te vinden hier uitleg of detail .
    Deze actie was al voorspeld op de redactie van deze website: het Europesse Imperium heeft een groot gapend gat in haar financiën, voornamelijk liggend in het zuiden, en in het noorden ligt er een grote berg die dat gat kan vullen: de Nederlandse pensioenpotten. Want van de "Europese pensioenen" is na de Brexit een ruime 60 procent Nederlands.
    Jette Klijnsma, zich intern ongetwijfeld beroepend op haar GOEDheid en de GOEDheid van het Europese Imperium dat er tenslotte voor zorgt dat zo veel extra zwartjes van allerlei kleur de Europese beschaafde landen binnenkomen, rijkt het bestuur over onze pensioenfondsen over aan de Europese bureaucraten
    En die hebben er "toevallig" wel een nutitge bestemming voor.
    En we moeten tenslotte solidair zijn met met alle volken in Europa.
    En ook die daarbuiten trouwens.
    Mocht de Nederlandse bevolking repercussies hiervan ondervinden, is er een goede kans dat als de Nederlandse bevolking hier achtetrkomt, dat ze mevrouw Klijnsma met zieligheidskarretje en al de plomp in rijden.


Naar Ploerten, inleiding , of site home