Joodse massamoord

De verzamelde Joden in Palestina die opereren onder de naam Israël, naar maatstaven gehanteerd voor Palestijnse organisaties een terreurorganisatie, heeft haar zoveelste massamoord geleegd op Palestijnen. Hier had kunnen staan "Palestijnse burgers" want de meerderheid der slachtoffers was burgers, maar dat doet er niet toe. Er zijn geen Palestijnse burgers er er zijn geen "Israëlische burgers''. Dat laatste is hetzelfde als "Hamas-burgers". Er zijn geen burgers in Palestina, want er is daar sprake van een territoriale oorlog.

Die territoriale oorlog is begonnen door de Joden. De Joden die een invasie hebben gepleegd van Palestina. Wat ze daar en elders "Israël" noemen , is een organisatie ter vasthouden en continuering van bezetting, en dus een oorlogsorganisatie. De massamoorden die de organisatie pleegt ten opzichte van Palestijnen maken het een terreurorganisatie.

Nu de laatste massamoord, die van juli 2014, enigszins gestopt lijkt te zijn, komen de steuners van de Joden in het geweer. De directe reden voor deze steunverklaring is het verzet tegen de Joodse massamoorden bij moslims, hetgeen zich uit in kleinschalige daden van dezelfde soort als begaan door de Joodse organisatie "Israël".

De reden voor deze steunverklaring aan een terroristische organisatie is de manipulatie in en door de media van de publiek opinie. Een enkel specimen: één van de in augustus 2014 circa een half dozijn columnisten van Joodse origine in de Volkskrant, ene Roger Cohen, schrijft over de bezetting door de Joden van Palestina op 7 augustus, als zijn analyse van de stand van zaken na de laatste massamoord begaan door de Joden in Palestina:
 
  Het bestaan van Israël is onomkeerbaar en het vertegenwoordigt de rechtvaardige oplossing voor de lange Joodse saga van uitsluiting en vervolging

Uitspraken van een soort die nooit weersproken worden, omdat je dan beschuldigt wordt van antisemitisme.

Ze zijn natuurlijk volkomen ongeldig.

Wat de Joden is overkomen elders, net als allerlei volken van allerlei dingen overkomen zijn, waar ze zijn of elders, heeft geen enkele weerslag met betrekking tot de daad van bezetting gepleegd elders. Je mag niet van Jantje stelen omdat je ooit bestolen bent door Pietje.

Deze Joodse meneer liegt dus met zijn bijvoeglijk naamwoord 'rechtvaardig'. Deze Joodse meneer rekent erop want heeft de ervaring dat hij niet aangesproken wordt op zijn leugen, omdat degene die aanspreekt beschuldigd wordt van antisemitisme. Niet: "zou beschuldigd kunnen worden", maar "beschuldigd wordt". Het is een feit. Dat gebeurt. Zeg iets negatiefs aangaande één of meerdere personen van joodse afkomst, en je wordt beschuldigd van antisemitisme.

De reden dat deze Joodse meneer deze door Joodse afkomst geïnspireerd leugens kan vertellen, is omdat hij gesteund wordt door de eerder genoemde combinatie van ander joodse meneren en mevrouwen en degen die hen steunen in de media - zeg die anderen van dat circa een half dozijn columnisten van Joodse afkomst in de Volkskrant. En deze Joodse meer geeft met zijn leugen weer steun aan die andere Joodse mevrouwen en meneren in de media en hun steuners.

Door het klimaat van steun aan de zaak van de Joodse mevrouwen en meneren, menen nu een aantal min of meer bekende Nederlanders hun steun te moeten uitspreken aan de massamoorden begaan door de Joden jegens Palestijnen. natuurlijk verklaren ze niet "We steunen de massamoord door de Joden op de Palestijnen, maar ze verklaren iets anders. Net als de Joodse meneer zijn leugens omtrent de diefstal van Palestijns land en bezit gepaard doet gaan van verbale uitingen die zijn bedoelingen moeten  verhullen. Dit is de eerste zin van zijn betoog:

  Het Israëlisch-Palestijns conflict is een rituele obsceniteit geworden

Waarna hij nog wat doorgaat over de slachtoffers. Woorden uituitend en alleen bedoeld om de latere conclusie redelijk te doen lijken. Het is die latere conclusie, die volautomatisch leidt tot de massamoorden. En de term 'bedoeld' in het voorgaande volgt uit het feit dat alle Joodse mevrouwen en meneren in de media deze aanpak gebruiken. Overigens afgewisseld met een aanzienlijke groep die massamoord tot ideaal heeft verheven (in Nederland vertegenwoordigt door een hele organisatie genaamd CIDI), en een heel klein aantal dat zich af heeft gewend en die universeel door de ander joden gehaat worden (in Nederland vertegenwoordigt door ene Joop Hamburger).

Waar de Joodse meneer in het bovenste artikel zijn massamoordneigingen verhuld met de truc van de krokodillentranen vooraf, verhullen de bekende Nederlandse mensen van de actuele actie hun steun aan de massamoordneigingen met de truc van het beschuldigen van de anderen partij.
 

 






Het Joodse geleid is dar sterk dominant, als eerste door een sterke numeriek oververtwworidign van perosnen vanb Joodse afkomst, en ten tweede door de collaboratoe van een groete grope medestanders. Onder laatsten spele meeredre argumentn, zoals het verleden van 1930 tot 1945 maar ook een mede-aanhangen van Joodse denkbeelden als nomadisme, kosmopolitisme, nomadisme, en, nieuwste loot: neoliberalisme.

Door deze steun van en in de media