Ramadanrellen 2015


Even een Korte Geschiedenis der Allochtonen:

  Ze zijn hierheen gekomen omdat ze onder elkaar geen fatsoenlijke maatschappij kunnen inrichten. Alhier kunnen ze structureel niet meekomen. Uit jaloezie en haat worden ze crimineel en gaan ze schelden. En daarna is het allemaal de schuld van de Nederlanders.

Dit proces is gestart op het moment dat in de eerste Nederlandse stad het eerste honderdtal, plusminus, bij elkaar in de buurt kwam te verblijven. Vervolgens startte de regressie: theehuis, winkel, moskee, hoofddoek, baard djellaba, boerka. Als tekenen van de afscheidng die men gemaakt heeft in pogingen de realitiet vn de achterstand (reeler: achterlijkheid) buiten te sluiten.

De werkelijkheid van dit proces bleef bij Nederlanders aanvankelijk verborgen. Eerst vanwege onbekendheid en wat leek op goeder trouw, en gebrek aan verbale uiting bij de allcohtonen. Vanf de fatwa tegen Salman Rushdie door Mohamed Rabbae uit ideologie en kwade trouw. Waarvan men het allerlatste bewijs gaf door na de moord op Charlie Hebdo te roepen "De islam hoort ernij".

Vanaf dat moment stond het onomstotelijk vast: hier woedt een culturele burgeroorlog.

Of liever: twee.

De Nederlandse en westerse cultuur tegen de barbarij van de allochtone culturen. En de Nederlandse en westerse bevolking tegen de nederlandse en westerse leite die die kant heetf gekozen van de barbaren.

Hierin bestaat het kamp van de barbaren uit meerdere groepen. Dat van de moslims is het meest opvallend wat het meest nieuw. De tweede groete groep is die van de negers => , een subgroep van de croeplen maar wel een grote meerderheid: negers zijn creolen die blanken haten.

En de derde groep is de rest van de allochtonen tenzij het tegendeel is gebleken. Dat konden de Volkskrant-abonnees lezen in de vorm van een paar dozijn interviews met geslaagde allochtonen:het eigen succes, bewijs van de openheid van de Nederlandse samenleving, zonk in het niet bij het verdriet over de nederlaag van de groep als geheel.

Dit lles is ntuurlijk een contionu verlopend proeces, met alle mogleijk tussenstappen en tussen wrden. De mepratuur loopt geleidelijkop. het procs is ene zich ondergronds uitbreoden en sterker wordende veenbrand.

Maar met het uitbreiden en verhevigen neemt het aantal waarschuwende bovengrondse brandjes toe. Een onmiskenbare was de massale scholierensteun aan de moordenars van Charlie Hebdo en ISIS.

Reactie: "De islam hoort erbij"

De anti-Zwarte-Piet hetze.

Men joeg het aan.

Top-ambtenaar Yasmina Haifi: "Het is de schuld van de Joden".

Men laat haar zitten.

Een moslim die op een demonstratie met geweld dreigt => .

Men laat hem lopen.

Een Arubaan die overlijdt tijdens een arrestatie.

En de hele voorgaande meute bestormt een Haags politiebureau ten einde dat in de fik te steken.

Marokkanen, Turken, Surinamers, Curaçoaenaars ... Allemaal voelen ze zich ineens geroepen om "solidair" te zijn. Met de Arubanen.

Natuurlijk heeft dit niets met Aruba te maken: Surinamers hebben er niets mee, Curaçoaenaren haten Arubanen, en voor moslims zijn het ongelovige honden (of apen of varkens).

Hier is overduidelijk één en slechts één verbindende factor: haat jegens Nederland en Nederlanders

Een haat voortvloeiende uit de diepe nederlaag van de eigen cultuur, die geen enkel persoonlijk succes kan goedmken. Hun broeders lijden onder hun slechte sociale functioneren en matige intelligentie, en dat is allemaal de schuld van de Nederlanders met hun onaantastbare sociaal-betere functioneren en hun betere functioneren op school.

En dat is inderdaad ook allemaal het gevolg van de daden van de Nederlanders met hun onaantastbare sociaal-betere functioneren en hun betere functioneren op school.

En dat gaat allemaal niet veranderen op korte termijn.

De allochtonen gaan niet plosteling beseffen wat sociaal gedrag is, ze gaan niet plotseling beter functoneren op school, de elite gaat niet plotseling zien dat er sprake is van die sociaal-culturele verschillen.

Maar er is één ding dt wel verandert: de gewone Nederlanders gan wel steeds beter zien dat de feiten zo liggen.

En dan ineens staan de gewone Nederlanders voor het allochtone "politiebureau" en het "politiebureau" van de elite. Om dat in de brand te steken.

De enige vraag is: wie zijn het eerst: de allochtonen met hun plunderingen en brandstichting als in Parijs 2005, Londen 2011 en Stockholm 2013, of de Nederlanders?

Maar bij gelijkblijvende processen komt die rassenoorlog er.

  Geert Wilders doet niet aan haat zaaien, maar aan haat oogsten.

De Marokkaanse haat tegen Nederland, veroorzaakt door het onbewuste besef dat hun couscous-cultuurtje niet in de schaduw kan staan van de Nederlandse cultuur.




 

   Rijnlandmodel - 23 maart 2014