Het Sprookje ...


.. is definitef uit.

En iedereen weet wat Het Sprookje is, en de meest mensen beseffen dat inmiddels wel. Toch zal dit volgende bericht wijd en zijd nog wel als een schok komen (Volkskrant.nl, 10-11-2014, ANP. uitleg of detail ):

 

Autochtonen op zwarte Amsterdamse basisscholen vaker geen diploma

UPDATE Autochtone kinderen die op een 'zwarte' basisschool zitten, hebben twee keer zoveel kans dat zij hun middelbare school niet afmaken. Dat blijkt uit onderzoek op Amsterdamse basisscholen.

De kans dat autochtone kinderen zonder diploma van de middelbare school komen, stijgt van 3,6 procent naar 8 procent als er meer dan 77,7 procent allochtone leerlingen op hun basisschool zitten. Dat komt niet door de kwaliteit van het onderwijs, blijkt uit analyses van promovenda Cheng Boon Ong, maar door de samenstelling van de klassen. 'De dynamiek op zo'n school, de manier waarop kinderen met elkaar omgaan heeft dat effect,' stelt copromotor Kristof de Witte.
...
Het onderzoek is gedaan onder ruim 47.000 leerlingen uit verschillende groepen van de 241 Amsterdamse basisscholen. De kinderen zijn vanaf 2000 acht jaar lang gevolgd. Van de 241 basisscholen in Amsterdam hadden 56 scholen meer dan 77,7 procent allochtone leerlingen.    ...

Nederlandse ouders haddenallnag dezekfde conckusie getrokkenen door hun kinderen steeds meer naar blanke scholen te sturen. Doodgewoon op basis van wat ze in hun  omgeving zagen gebeuren. Hier is het formele bewijs van hun gelijk.

Dit bericht werd natuurlijk overgenomen door het enige medium war de poltike-correcte censuur absoluut geen vat op heeft: GeenStijl. In de reactieruoimyte werd een een twede oorzaak aangedragen, naast die van gedrag ():

 

xandernieuws.punt.nl, 05-10-2011, door Xander uitleg of detail

 jan.2007

Migranten zorgen voor forse daling gemiddelde intelligentie Duitsland

In Duitsland ontstaat een snel groeiende parallelle samenleving die vooral bestaat uit laag opgeleide immigranten uit islamitische en Arabische landen.


Het is gedaan met de traditionele leidinggevende rol die Duitsland sinds het Wirtschaftswunder in Europa heeft bekleed. Uit recente gegevens blijkt dat het gemiddelde intelligentieniveau in Duitsland in slechts 10 jaar tijd fors is gedaald van 107 naar 98. Belangrijkste oorzaak: de enorme toestroom van migranten. Het einde van deze zorgwekkende ontwikkeling is dan ook voorlopig nog niet in zicht.
    In Duitsland is sinds het verschijnen van het boek 'Duitsland schaft zichzelf af' van de voormalige Bundesbank topman en socialist (!) Thilo Sarrazin een felle maatschappelijke discussie losgebarsten over de gevolgen van de jarenlange instroom van migranten. In zijn boek, waar in een jaar tijd 1,3 miljoen exemplaren van zijn verkocht, breekt Sarrazins door de bestaande politieke taboes ten aanzien van immigratie -vooral die van zijn eigen partij, de socialistische SPD- heen.    ...
   De oud topman van de Bundesbank durfde vorig jaar als eerste het thema intelligentie ter sprake te brengen. Een steeds groter aantal migranten uit landen met een laag IQ blijkt volgens Sarazzin kinderen voort te brengen die eveneens minder intelligent zijn dan gemiddeld. Dat komt door de cultuur waar de migranten uit afkomstig zijn. Uit een nieuw onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat een 15 jarige scholier in Turkije of een Arabisch land gemiddeld 2 tot 3 jaar achterloopt op zijn Europese leeftijdgenoten. Ook blijkt dat in deze landen beduidend minder kinderen bovengemiddeld presteren, en juist meer kinderen beneden gemiddeld.    ...  ...






    En iedereen die klaagt over "Discriminatie door Nederlanders". Zoals deze uitleg of detail , en deze uitleg of detail , en deze uitleg of detail , en deze uitleg of detail , en deze uitleg of detail (wordt aangevuld).
    Wil men informatie over echte discriminatie, kijk dan hier uitleg of detail (racisme door Marokkanen), en hier uitleg of detail (racisme door Joden).

 

   Rijnlandmodel - 23 maart 2014