Revolutie, waarschuwing deel 1

De elite lijkt succes te gaan hebben met het binnenhalen van nog eens tussen de 100 en 200 duizend moslims, onder het mom van "vluchtelingen uit Syrië".

Moslim die ons binnnen een paar jaar net zo erg zullen gaan haten als de oude moslimimport dat nu doet (De Volkskrant, 17-12-2015, van verslaggevers Gijs Herderscheê en Sander van Walsum):

  SCP: ...

Van de Turkse en Marokkaanse Nederlanders voelt de helft zich 'geen of in geringe mate Nederlander'. Ze hebben niet het gevoel een volwaardig burger te zijn en oordelen vaak negatief over autochtone Nederlanders. ... Een categorie 'geassimileerde Turken en Marokkanen' bestaat niet.    ...
    Ongeveer de helft van hen leeft in een toestand van 'gematigde segregatie': ze hebben wel contacten met autochtone Nederlanders maar zijn mentaal en cultureel toch overwegend op het land van herkomst georiënteerd. ... Ze wantrouwen de Nederlandse media (die negatief bevooroordeeld tegenover hen zouden zijn), de politiek en de politie.

Ten eerste antwoorden moslims, hebbende een ideologie, nog veel erger dan Nederlanders, in hun eigen richting. Voor die laatste is de factor minstens twee, dus het percentage moslims met een afkeer van Nederland is als uiterste minimum driekwart. Bovendien zal zo'n onderzok bepekrt zijn tot moslims in de buurt van hogeropgeleiden van de HvA en de VU in Amstrdm (de moslims vnknalneilnd zijn natuurlijk zr moilikjk bereikbar en de msolimsdr zulln het nuqtformulirvolfschuw vrschuren net zolszjournlistnhunwijkuitschoppn), en met die tweede factor twe zit je al in de buurt van de minimale realiteit: 90 procent.

Ten tweede is dit bericht afkomtig uit de rabiaat politiek-correcte media, ziebijvoorbeelddivoorduitkomst vnht ondrzoek volskertonreprsntatief positiv kop, dus alle uitspraken aangaande politiek-correct zaken moeten sowieso lnfctortusn d 2 n 5 verschoinvn wpordntn onhunst vanpoltike-corect uitpsrkenovr de wrkrleijkheid. De frase 'oordelen vaak negatief over autochtone Nederlanders' wordt dan: "haten altijd Nederlanders". Dit ooit zo plastisch uitgedrukt door die ROC-scholier die ongetwijfeld niet deel heeft genomen aan deze enquête, toen gevraagd wat hij vond van zijn (blanke) leraren uitbracht: "Ik neuk jullie allemaal de moeder". Daar kan geen "Minder, minder, minder" tegen op.

Dit dusangande dhiidgmoislims in Ndrlnd. dtr ge;ldtvoordeniuwimpeort binnn en pr jr,om éénhelnklsimpel rddn:dnedrlndsemtschppij is tot op ht botnti-islnmtisch.

Ntuurlijkbewrren de poltike-corrctn opll mogleijkmniren ht tegendl,zolsin d bormede uitsprk "De islam hoort er bij", maar dat is ntuurlijkvolstrkteonzoin:lles ngande dmocrtienm en virjheid is volstrekt in tegenspraak met de kern van de islam => . Zoals alleen al blijkt uit de naam: "islam" betekent "onderwerping'. Onderwerping aan de Almachtige.

En de Nederland cultuur is inmiddels doordrenkt van het besef dat de Almachtige niet bestaat.

En daar de islam voor moslims de zin van hun bestaan is, n indien in een westrslnd het enige waarin ze zich in eigen ogen positief kunnn onderscheiden van de westerse burgers, worden moslisminen wstrs land prdnitie dageloijksangetats totophet bot vn hun bestn. Ofin de trmen vande politike-correctheid:

  Ze menen bloot te staan aan tal van 'pushfactoren' - omstandigheden die ertoe leiden dat zij uit de Nederlandse samenleving worden 'weggeduwd': 'discriminatie, uitsluiting, gebrek aan erkenning en acceptatie'.


Warvn de vrschuidngfctorafgeid knwordenuit wt z rnts zeind;
  Ze wantrouwen de Nederlandse media (die negatief bevooroordeeld tegenover hen zouden zijn)

Warvoor dus bijna het tgeovrgestelde geldt: de Nederlandse media steunen moslims tot op het bot. De eerdere uitspraak over "discriminatie" is dus ook bijna het tegenovergestelde: ze worden enorm bevoordeeld - kijk maar naar de televisie waar ze ten opzichte van prestatie volstrekt oververtegenwoordigd zijn.












De aanvallen zijn natuurlijk gericht tegen het blanke gezag. Indien een multiculturele of gekleurde soortgenoot iemand doodschiet, gekleurd of blank, hetgeen tientallen keren per jaar voorkomt, veroorzaakt dat geen enkele ophef bij de gekleurden. Het gaat er hier dus uitsluitend om dat de gekleurde is doodgeschoten door een blanke. Een aspect dat in de zeer multiculturalistische Engelse media natuurlijk niet genoemd mag worden:
 
  De Britse publieke omroep BBC repte zondagochtend vroeg over de ernstigste rellen in Londen in tien jaar tijd. Een ooggetuige sprak van een 'oorlogszone'. Ook een cameraploeg van de BBC is aangevallen; het materieel van de journalisten is deels vernield.

Het zijn niet gewoon 'rellen', het zijn puur en ordinair "rassenrellen". Zoals blijkt uit de bijverschijnselen: het aanvallen van eveneens blanke journalisten, en het op grote schaal voorkomen van plundering.

Na enig nader onderzoek op het internet, zie beelden bij het bericht op DePers.nl (07-08-2011) uitleg of detail , en de reportages in de BBC-televisiejournaals: het betreft, zoals voorspelbaar, vrijwel uitsluitend creolen - of in de termen van CNN: . Met klachten en racistische praatjes als: "De politie houdt onze jongens aan", en "Ze doen niets voor onze jongens". Precies hetzelfde als in de rest van de wereld waar creolen zich onderscheiden als minderheid uitleg of detail . Het lijstje oorzaken is bekend: te veel kinderen, eenouder-gezinnen, slechte opvoeding, jongens op de straat, geen schoolwerk, schooluitval, kansloos voor werk, bendevorming, schietwapens, criminaliteit. En als het zich heeft opgehoopt: rellen, plundering, brandstichting. Of in de woorden van V.S. Naipaul, sprekende over de kwalen van Afrika maar evengoed van toepassing op de Afrikaanse diaspora: "Negritude ...".

De printversie van bovenstaande artikel op de website is ook volkomen gesaniteerd qua achtergrond, maar evengoed kan men niet verwijden dat het toch duidelijk wordt (De Volkskrant, 08-08-2011, van correspondent Patrick van IJzendoorn):
 

  Jeroen Pauw
Diederik Samsom
Lodewijk Asscher
Sharon Gesthuizen
Dolf Jansen
Leo Lucassen
Peter Vandermeersch
Rob Wijnberg
Hedy d'Ancona
Ed van Thijn
Job Cohen
Freek de Jonge
Claudia de Breij
Jan Jaap van der Wal
Maarten van Rossem
Sonja Barend
Paul Witteman
Hans Laroes
Marcel Gelauf
Francisco van Jole
Frank Kalshoven
Yvonne Hofs
Bernard Wientjes
Hans de Boer
Stef Blok
Edith Schippers
Frans Timmermans
Matthijs van Nieuwkerk
Sunny Bergman


 

 

   Rijnlandmodel  - 8 augustus 2011