WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Denkfouten: absurditeiten: wetenschap en islam

  De westerse wetenschap is er dankzij de islam  -  Alle multiculturalisten.

Dit toppunt van absurditeit temidden van de absurditeiten, is het gevolg van een andere absurditeit uit de subtop, namelijk die van het toelaten van hoofddoeken op scholen en met name universiteiten. De doelstelling van zowel school als universiteit staat volkomen haaks op die van religie en met name de islam., En het leren van een beetje kennis aan moslims, die op zo'n plek per definitie islamisten  zijn, is doodgewoon levensgevaarlijk - islamisten hebben voor kennis en vaardigheden één en slechts één doel: het vestigen van het Rijk van Allah op Aarde. Doet er absoluut niet toe hoe. En zodra het niet zonder kan, dus met geweld. Alle moslims aan met name universiteiten zijn potentiële verspreiders of plegers van terrorisme. Zie bijvoorbeeld de terroristische islamisten  in Syrië.
    Om de absurditeit van het toelaten van hoofddoeken te vergoelijken, hanteert men dus wel de  nog grotere absurditeit van de islamitische bijdrage aan de wetenschap. Zoals dit dit uit de wetenschapsbijlage van de Volkskrant:


Uit: De Volkskrant, 31-05-2008, column door Maarten Keulemans

Zonder Islam geen moderne wetenschap


Red.:   Waarop de auteur, als beloning voor dit en aanverwant werk, prompt werd beloond het de functie van chef-wetenschapsredactie. Meer over de bijkomstige absurditeiten van zo'n persoon behept met politieke-correctheid hier uitleg of detail .
    Dit is van even terug (meer van dit soort onzin hier uitleg of detail ), en de redactie werd eraan herinnerd door deze bijdrage:


Uit: Joop.nl, 23-05-2014, door Han van der Horst - Historicus uitleg of detail

Wat doet dat moskeetje op de Erasmus Universiteit?

Hoe onderwijs moet omgaan met de behoefte aan religieus levenRed.:   En denk nu echt niet dat hierop bezwaren tegen een moskee aan een universiteit zullen volgen. Dit ís Joop.nl
    Maar die Van der Horst is een doortrapte vlerk, is bekend van vele eerdere bijdrages:
  Het Haagse Institute of Social Studies, dat sinds een aantal jaren een soort buitenpost is van de Erasmus Universiteit, geeft het goede voorbeeld.
    Dit instituut verzorgt al meer dan een half eeuw Engelstalig hoger onderwijs aan studenten die vooral uit ontwikkelingslanden komen. Zij zijn bijna allemaal bewust gelovig want ontkerkelijking is een vrij exclusief Europees verschijnsel. Daarom heeft het ISS op de bovenste verdieping een grote meditatieruimte ingericht, een soort stiltecentrum waar docenten en studenten hun spirituele behoeftes op hun eigen manier kunnen bevredigen. Men geeft elkaar de ruimte.

Dat laatste is natuurlijk ene vuile leugen. Overal ter wereld is het zo dat waar moslims verschijnen met hun religieuze behoeftes, de andere religieuzen schilijk verdwijnen vanwege de dominantie van de moslims en hun slechter ervaringen ermee:. Een hindoe treffen ''een ruimte met islamitische activiteit? Ondenkbaar. Ze vermoorden elkaar bij de miljoenen - zoals is gebleken toe ze de kans kregen op het Indische subcontinent. Moslims en christenen? De moslims hebben die slappelingen met hun andere wang voor voor hun religieuze ontbijt - ze jagen ze door de straten in Indonesië en steken kun kerken in brand. Wat eventueel nog wel zou kunnen, vanwege vele sterke gelijkenissen, is Joden en moslims. maar dat willen de moslims dan ook weer niet.
    Dus waar waar de meerderheid "mensen uit ontwikkelingslanden" bij dat ISS ongetwijfeld moslim is, is de "stilteruimte voor gebed" een pseudonieme of synoniem voor "moskee".
    Een moskee die Van der Horst er graag ziet komen:
  Het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit zou er dan ook goed aan doen een meditatieruimte annex stiltecentrum in te richten voor iedereen met spirituele en religieuze behoeftes.

Om vervolgens te liegen dat dat geen moskee is.
    Ja, sommige multiculturalisten zijn door hun voortdurende werken en leven met absurditeiten bijzonder doortrapt geworden.
    De Universteit Leiden heeft een diversiteitsbeleid en diversiteitsbestuurder. Hier een product van hun inspnningen:


Uit: De Volkskrant, 30-11-2015, van verslaggever Sander van Walsum

Interview | Kunsthistorica Andréa Kroon

'Broeders deden het goed in VOC'

Veel VOC'ers waren vrijmetselaar. Dat hielp hun carrière vooruit. Daarnaast stond 'de club' voor tolerantie. 'Ook moslims traden toe. Hoeveel weet ik niet, ze hadden namen als Jan Smit.'


Red.:   Brullen van de lach ... Moslims die "Jan Smit" heetten ...


Naar Denkfouten, absurditeiten  , Alg. semantiek, lijst  , Alg. semantiek, overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .