WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: de Volkskrant, verslaggeverij

De Volkskrant-verslaggeverij ...

Zucht ...

Het is allemaal al in extenso besproken bij de individuele bijdragers. Toine Heijmans uitleg of detail ... De onderkruiper ... Margriet Oostveen uitleg of detail ... Gemanicuurde Handjes ... Arie Elshout ... Oh nee, die hebben we nog niet gehad. Maar die komt dus nu aan de beurt in de groepsaanbieding.

Maar eerst Oostveen. Gewoon de eerste van twee stuks uit het oneindige aanbod om te illustreren wat dat aanbod is. Gemanicuurde Handjes is blij, en dat heeft bij Gemanicuurde Handjes en de rest van de verslaggeverij één en slechts één reden ... (de Volkskrant, 10-01-2018):

Ze mogen naar de moslims! Die het weer allemaal FANTASTISCH!!! doen (de Volkskrant, 10-01-2018, verslaggeverscolumn, door Margriet Oostveen):
Rabia Yildiz (22) is op het oog een meisje ... 'Ik studeer en ik luister naar papa en mama.' Al zijn er genoeg plaatsen waar ook meisjes met hoofddoeken kunnen sjansen. In shishalounges compleet met vip-tafel. Niet Rabia's ding. Of kijk eens op de Rotterdamse Lijnbaan op vrijdagavond, zegt ze: vol 'barbiepoppen, ook met hoofddoek' en jongens die hun Mercedessen komen showen. Patsergedrag, vindt Rabia. 'Snob!', lach ik. 'Yeah', zegt zij.
    ... Nazli Celikci (21) praat ook mee, net als Rabia derdejaars rechtenstudent aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. ...
    Ik zocht Rabia en drie ambitieuze vriendinnen later nog eens in Transvaal op. Daar werd pas goed zichtbaar met welke snelheid deze vrouwen een enorme afstand aan het overbruggen zijn. Rabia was intussen lid van D66.
    Worden moslimvrouwen extra onderdrukt? Rabia zelf niet ...

FANTASTISCH!!! Vooral dat Erasmus Universiteit ... Oftewel: de Madrassa Rotterdam uitleg of detail , onder de bezielende geestelijke leiding van Willem Schinkel uitleg of detail , islam-adept.
    En wat doen ze daar: rechten studeren. Geheel passend. Islamitisch leren op een madrassa: de koran uit je hoofd leren. Rechten studeren op een universiteit: de wetboeken uit je hoofd leren. Zonder ze te begrijpen want in de grondwet staat dat ieder mens een individueel mens is en deze dames overtreden dat grovelijk door met een gedachten-uniform in het openbaar te verschijen. En wel het uniform van een ideeënstelsel dat de grondwet niet erkent en minacht.
   Maar kijk ook naar de foto's zoals geplaatst op de website:

Die religieuze idiotie volop in de ogen. Of in de formulering van In het kort  :
Vrij naar V.S. Naipaul :
"Wat betekent die hoofddoek?"
"Ik heb geen verstand!"

Het lijken mensen, maar het zijn zombies. Kijk maar naar de overige moslima's: allemaal diezelfde religieus-lege blik in hun ogen:

En waarom kijken ze zo blij? Simpel: ze hebben De Waarheid gevonden. En die Waarheid is allemaal ook simpel en één enkel ding: Allah. De Islam.
    Wat precies datgene is dat ze maakt tot zombies. Achterlijken, zoals uitgelegd hier uitleg of detail .
    Zelfs de motoriek is er door besmet, zie de handen in de foto's: de "Ik weet het al allemaal"-motoriek.
    In het spiegeluniversum van de politiek-correcten zoals type Gemanicuurde Handjes:
Deze brave meisjes zijn de volgende generatie.

Juist ja... De islam is de toekomst.

Dit als contrast met de blanke Nederlanders. Hopeloos mislukkende mensen, die gewone blanke Nederlanders. Zoals de Volkskrant-verslaggerij in extenso weet te melden en zeer als ze in extenso weet te melden dat de moslims de toekomst zijn. In dit geval bij bij monde, dat mislukken van de blanke Nederlanders, van Ariejan Korteweg, maar daarvoor had je ook ieder ander lid van het team kunnen invullen. Maar ja, deze twee vielen nu eenmaal in tweeopeen olgende dagen. Hier is Ariejan - om het spannend te houden laten we even de koppen weg, en stappen meteen over naar de eerstre zin (de Volkskrant, 11-01-2018, verslaggeverscolumn, door Ariejan Korteweg):
Tweeduizend mensen die op een vrijdagavond in Rijswijk gaan debatteren over integratie, immigratie en identiteit.

Hm ... Dat 'debatteren over integratie, immigratie en identiteit' zegt voor de volle 100 procent al alles. Simpel: voor alles rechts van extreemlinks valt er voor nul komma nul procent te discussiëren over 'integratie, immigratie en identiteit': "Integratie is nergens voor nodig want alle culturen zijn gelijkwaardig, immigratie is het hoogste GOED!!! op Aarde en identiteit is iets dat alleen gekleurden hebben en mogen hebben".
    En daar valt absoluut niet over te discussiëren.
    Wie ook maar suggereert dat gekleurde immigranten aan integreren moeten doen, is een superioriteitsdenker en dus een "RACIST!!!", wie ook maar een beetje tegen vrij immigratie is, is een "(NEO)NAZI!!!", en wie denkt te mogen beweren dat blanken ook een identiteit hebben, is van de "KU KLUX KLAN!!!".
     Dus als er sprake is van een debat over die onderwerpen, vindt je dus per definitie mensen van... :
De rechtse kerk

... "RACISTEN!!!", "(NEO)NAZI!S!!", en "KU KLUX KLAN!!!", die ...
Heeft debatevenement De Nederlandse Leeuw zich laten kapen?

... het debat kapen.

Mensen als ...:
 
Joost Niemöller, Rita Verdonk, Jenny Douwes, Ybeltje Berckmoes, Derk Jan Eppink, Sid Lukkassen, Geerten Waling, Wim van Rooy, Sietske Bergsma, Afshin Ellian, Michiel Hemminga

Ooit van gehoord? Dat bent u ook duidelijk een "RACIST!!!", "(NEO)NAZI!!", en van de "KU KLUX KLAN!!!", want die mensen zijn dat allemaal zelf ook. En u komt op "RACISTISCHE!!!", "(NEO)NAZISTISCHE!!", en "KU KLUX KLAN!!!" websites zoals ThePostOnline en GeenStijl.
    Maar u bent natuurlijk net als Arie en de rest van de Volkskrant-verslaggevrij van de "GOEDE!!!" kant, en van de lui die  ...:
'We wilden buiten de zelfbenoemde deskundigen blijven', zeggen de organisatoren: geen lui die geregeld bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD opduiken"...

... geregeld bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD opduiken.
    En wat doe je dan, als lui die geregeld bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD opduiken oftewel als lui van de linkse kerk: je noemt de dooie enkeling die ooit iets op een website heeft geschreven dat tegen de lui van Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD en de Volkskrant ingaat "De rechtse kerk".
    Vervolgens laat je nog wat ordinaire leugens los:
... geen lui die geregeld bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD opduiken, maar mensen die er echt wat van afweten.
    Nog afgezien van de kwestie of deze sprekers echt zo zelden een podium krijgen

Correctie: maak dat een gore leugen. Joost Niemöller: zwart gemaakt als "RACIST!!!" - nooit bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD gezien. Rita Verdonk: zwart gemaakt als rechtsextremist, al jaren niet bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD over deze kwestie. Jenny Douwes: één keer gezien bij Pauw - zwart gemaakt als zwartenhater. Ybeltje Berckmoes, Derk Jan Eppink, Sid Lukkassen, Geerten Waling, Wim van Rooy, Sietske Bergsma, Afshin Ellian, Michiel Hemminga: nauwelijks gezien en nooit over deze kwestie gehoord bij Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw of DWDD. Correctie: één keer  Wim de Rooy bij Buitenhof, alwaar hij Leo Lucassen en Maurits Berger in de pan hakte (snapt u nu waarom je de ene groep mensen wel ziet en de ander niet?).
    Even tussendoor: wat errug, hè ... Al dat nepnieuws op de social media ...
We hebben Paul Scheffer benaderd, vertelt Hunyadi dan, en Leo Lucassen - pleitbezorger van migratie.
    Later stuurt ze nog een lijstje met weigeraars, van wie sommigen - Astrid Oosenbrug (PvdA) - zich niet deskundig blijken te vinden, en anderen - Huub Bellemakers (GroenLinks) - van niets zeggen te weten. Van weer anderen - Klaas Dijkhoff, Meindert Fennema - mag niet worden verwacht dat ze het linkse tegengeluid vertegenwoordigen. Zelfs Monasch trok zich op het laatste moment terug.

Tja ... Het genoegen om op een strontkar door het publicitaire dorp van de Volkskrant, NRC Handelsblad, Trouw,   Buitenhof, Nieuwsuur, Pauw en DWDD gereden te worden, trekt weinigen aan "Hoorde ik u nu zeggen dat u die hongerige en uitgebuite zwarte kinderen in de kampen van Libië en Griekenland wilt tegenhouden ...?"
    Ariejan Korteweg:
Zo'n programmering maakt andere deskundigen wellicht bang knuffelprogressief in de rechtse kerk te worden, zeg ik. ...

Zou Ariejan gereformeerd zijn opgevoed? Of als lid van Opus Dei ... Dat zijn gespecialiseerde opleidingen in het allerbeste huichelen...

Waarna je als lid van de Volkskrant-verslaggeverij tevreden achteroverleunt en de bijdrage van de je collega's gaat lezen die zo pakkend weten te betogen dat niet de blanke Nederlanders, maar de moslims de toekomst van Nederland zijn.

Dat is de Volkskrant-verslaggeverij in optima forma.

In slechts twee opeenvolgende bijdrages.

De moslims worden behandeld als "de zonnige toekomst van Nederland", en wie wijst op de achterlijkheid uitleg of detail en barbaarheid uitleg of detail van de reëel bestaande moslims, wordt het etiket van "RACIST!!!", "(NEO)NAZI!!", en "KU KLUX KLAN!!!" aan gehangen.

Het is te walgelijk voor woorden.

Die hele Volkskrant-verslaggeverijploeg krijgt ook geen individuele behandeling ... Die gaat na de revolutie collectief in een rijtje door rechtbank en door naar het schavot. En die lieden van NRC Handelsblad en Trouw, waarvan de namen hier niet bekend genoeg zijn, mogen natuurlijk aansluiten ...

En net nadat dit geschreven is, komt de erop volgende dag de volgende in de ploeg op onovertroffen onderkruiperige uitleg of detail manier betogen dat het aanpakken van die al dan niet islamitische gekleurde criminelen in de gekleurde derde wereldwijken van de grote steden, racisme is uitleg of detail .

Maar het moet gezegd worden: die al dan niet islamitische gekleurde mensjes laten dan ook in hun Afrikaanse en Midden-Oosten-ige thuislanden een lichtend voorbeeld zien van hoe je maatschappij moet inrichten ... Een uitstekende reden om wat ze daar zo succesvol doen, en bloc in Nederland in te voeren. Omder leiding van de behoofddoekte rechtenstudentes van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij zijn de toekomst.


Addenda
In principe hadden we het daar bij willen laten, maar die verslaggeverij drong zich de erop volgende week nog rumoeriger op. En weer in diezelfde combine. Hier eerst Gemanicuurde Handjes met Roodgelakte Gifnageltjes. Waarvan we weten dat alles rozegeur en maneschijn is met de gelovertjes van de islam. Wat natuurlijk heel anders ligt bij gelovertjes van een meer blanke signatuur (de Volkskrant, 19-01-2018, verslaggeverscolumn, door Margriet Oostveen):
Dit is ze

Lilian Janse-van der Weele, de eerste vrouw die echt de leiding nam binnen de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP), gaat zonder het gebruikelijke gedoe op de foto ...
    Dit is ze. En het is belangrijk te weten wat je bent en vooral wat niet: 'Het kwalijke is dat veel leden en bestuursleden nog denken dat de SGP een kerk is....
    Allerlei behoudende SGP'ers klagen deze ochtend in De Telegraaf over de vrouwelijke SGP-kandidaten ...
    ... anders dan Paula Schot. ...
    En hoezo modern? Schot zei nog steeds te geloven ('en de SGP met mij') dat de man boven de vrouw is gesteld. En dat de vrouw de man in zíjn beslissing moet volgen. Achter Schot staan enkel mannen.    ...
    Paulus schrijft in de Bijbel dat de vrouw niet mag regeren boven de man, ...

Nee, dat met die christenen is en blijft een uiterst zorgelijke toestand.
    Neem nou bijvoorbeeld eens het detail van de hoogopgeleide vrouwen. Bij de moslima's zal het zeker zo gaan:
Worden moslimvrouwen extra onderdrukt? Rabia zelf niet: 'Mijn moeder maakt me áf als ik met mijn studie stop, dat wel, haha. Maar wíj vrouwen zijn het die nu studeren en straks een baan vinden. De mannen, die doen maar wat!'

Terwijl bij de christenen ...:
 En het gejubel over 'de hoogopgeleide generatie' die de nieuwe SGP-vrouwen zouden vertegenwoordigen? Lilian Janse zucht. ...

Ja ja ...

En wat is nog erger dan christenen? Juist: overige blanken. Vooral als het niet-linkse mensen zijn (De Volkskrant, 18-01-2018, verslaggeverscolumn, door Ariejan Korteweg):
 Wezels in een fles

Op bezoek bij Ronald Sørensen
...

Ik zit aan de keukentafel in een buitenwijk van Rotterdam.


Ronald Sørensen is een Roterdams gemeentepoliticus van Leefbaar Rotterdam, het Rotterdamse filiaal van de toenmalige LPF en de partij waarmee Pim Fortuyn zijn grootste verkiezingszege boekte. Sørensen moet dus serieus beter weten dan de Volkskrant in zijn huis toe te laen, en kan niets anders dan wanhopig zijn. Want de Volkskrant heeft totaal geen belangstelling voor Sørensen... Die is geïnteresserd in maar één ding (oh nee, tegenwoordig twee):
 ... Dezelfde PVV die nu naar Rotterdam komt, de stad waar Leefbaar de erfenis van Fortuyn bewaakt ...

Ah, dat is 't ...
    De hoofdinhoud van het artikel:

 Zo'n feestje had hij de PVV ook gegund. ... zodat de PVV subsidie kan ... om de PVV de rug toe te keren....  Wilders ...
    ... 'Geert wil het', zegt Sørensen. 'Meer is het niet. Die ziet dat de PVV hier landelijk net wat meer haalde dan de VVD. ... Nu trapt de PVV in dezelfde val.'  
    'Des Heren wegen zijn ondoorgrondelijk en die van Geert ook', zegt hij ... dat de PVV met een ...
    Voor PVV-politici heeft hij een typering: wezels in een fles. ...
    De nieuwe lijsttrekker, Maurice Meeuwissen, ...
    Wat zijn nu eigenlijk de inhoudelijke verschillen tussen Leefbaar en de PVV ...

En de rest was loze vulling.
   De boodschap? Het bekende:"De PVV en haar aanhang is moreel verdorven".
    Want tegen islam en vrije immigratie.
    Weet u al wat dat tweede interessepunt van de Volkskrant is ...?


Naar Landverraad , of site home

 

12 jan.2018