WERELD & DENKEN
 
 

Moslims, haatzaaiers: Abdelkader Benali

9 aug.2016

En daar is 'ie ... De als meest gematigd bekend staande berber in Nedeland, die in feite één van de ergste haatzaaiers is. In ieder geval onder degenen die kunnen schrijven. Dat is:een zodanig aantal letters in de juiste volgorde achter elkaar zetten dat politiek-correct Nederland er op klaarkomt. En dat is een betrekkelijk laag aantal ...
    Op het ogenblik, schrijvende augustus 2016, schijnt hij weer één of ander programma op televisie te hebben, terwijl hij zich allang gekwalificeerd had voor onmiddleijk uitzetting, met zijn hartelijke steun aan de draaideur-openlijke-geweldpleger Badr Hari.
    Wat dan ook, nu heeft hij zich op een wel bijzonder stompzinnige manier in de Nederland-hatende kaart laten kijken, volgende het universele motto van moslims: "Van verbale tot fysieke terrorist: alle moslims zijn beter dan ongelovige westerlingen":


Uit: Volkskrant.nl, 09-08-2016, door Lotte Grimbergen

Abdelkader Benali verliest juryplek Inktspotprijs door tweet

Schrijver en presentator Abdelkader Benali is door de stichting Pers & Prent uit de jury van de Inktspotprijs gezet, de jaarlijkse prijs voor de beste politieke tekening. Benali liet zich op Twitter negatief uit over cartoonist Ruben Oppenheimer, een van de kanshebbers voor de Inktspotprijs.
    Oppenheimers opdrachtgever NRC besloot maandag een tekening van de cartoonist over de Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou Jahjah niet af te drukken en van de website te halen. Oppenheimer zelf zette de tekening vervolgens op Twitter. Abdelkader Benali reageerde met een tweet op de spotprent: 'Die cartoonist zou in de Nazi-tijd zich werkelijk hebben uitgeleefd.'    ...


Red.:    En wat heeft die nazi van een Oppenheimer gedaan om de wraakgedachten van een moslim op te wekken (zwakke zin ... daar is bijzonder weinig voor nodig ...) - nou ja, dit:
  De gewraakte cartoon was bedoeld ter illustratie van een opiniestuk van Dyab Abou Jahjah zelf. De tekening laat publicist Abou Jahjah zien als grote boze wolf, die het opengesneden lijk van een van de drie biggetjes op zijn rug draagt. In het gezicht is de afbeelding van Abou Jahjah verwerkt.Oppenheimer heeft een moslim beledigd ...
    Waarna Benali nog een fijne islamitische trek tentoonspreidde:
  Benali begrijpt de beslissing van de stichting. 'Ik had mijn waffel moeten houden.  ...'

Takiya ... Of taqiyya ... Of hoe je het het ook spelt ... Het idee dat moslims mogen liegen tegen de kufars (ongelovigen) ten einde hun islamitische strevingen te bevorderen. Zijnde kalifaat en sharia enzovoort.
    Abdelkader Benali is een vooraanstaand en sterk aanjager van al dit schoons.
    Abdelkader Benali moet daarom onmiddellijk Nederland uitgezet worden. En de rest van de berbers daar zo snel mogelijk achteraan.
    Meer jihad van deze wolf-zonder-schaapskleren hier uitleg of detail .


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home .