WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: media, NOS: nomadisme

1 feb.2017

De NOS oftewel het NOS Journaal is al een paar keer langsgekomen in de verzameling Haatzaaiers uitleg of detail uitleg of detail , waar het het uitdelen van voorrechten aan moslims en negers betreft. Ze hebben er zelfs een zwarte presentator voor aangesteld, en ze zouden er graag een hoofddoek naast zetten, maar toen ze het proefballonetje oplieten, wekte dat toch te veel weerstand op. En men vreest vooral een nog verdere toename van het aantal PVV-stemmers.

Maar als het maar enigszins kan, wordt de algeme zaak die zit achter dit alles gepromoot zo hard als men maar kan.

Die algemene zaak zijnde het nomadisme.

De ideologie die volledige vrije migratie voorstaat.

Op zich weer deel uitnmakende van het complex van kosmopolistisme, globalisering, Europeanisering, en neoliberalisering en dus dat migratie-totalitarisme.

Het NOS Journaal is er allemaal een keiharde propagandist van.

Voor wat betreft het nomadisme en migratie-totalistarisme het meest zichtbaar in de oneindige reeks reporatges die moeten laten zien hoe zielig, hoogopgeleid, Engels-sprekend, Nederlands-sprekend, onmisbaar voor de toekomst, enzovoort de asieleisers uit Midden-Oostïe en nog verder zijn, en die in het NOS Journaal zonder één enkele nuancering aangeduid worden met "vluchteling", waar men graag achteraan zou voegen "... net als de Joden toen", maar dat  blijkt eigenlijk al genoeg uit de toon die men hanteert. Nu, schrijvende begin februari, het wat kouder is in Griekenland en andere landen waar men zit: om de andere dag een "Geen nieuws maar gewoon zielig"-reportage uitleg of detail .

Maar hier dus het bewijs dat dit niet alleen gaat over "zieligheid", maar dat het een sociologische of culturele keuze is.

Want iemand heetf de euvele daad begaan om een beperking aan het nomadisme voor te stellen: de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump heeft besloten een signaal te sturen richting moslims, dat hun onderhouden en tolereren van terroritisch en ander geweld ter bevordering van de islamisering over de hele wereld niet langer zonder reactie blijft. En besloten inwoners uit een aantal door islamgeweld en -terreur geïnfesteerde landen te weigeren.

Ophef!!!

Over de hele wereld.

Zeggen ze maar ze bedoelen in de nomadistische media dus bijna alle internationele media, en de rest van de nomadistische elite.

En het NOS Journaal staat te brullen vooraan in de rij (GeenStijl.nl, 30-01-2017, door Pritt Stift  ):
  VIDEO. NOS misbruikt kindertjes bij Trump BashingAls argumenten niet meer helpen dan is daar altijd nog Het Kind. Vanavond in uw NOS Journaal stond een intens jubelende verslaggever ... op een Mexicaans kinderfeestje in een aangezwengelde golf van rancunehaat die Mexikotertjes op te hitsen om een Trump-pop HELEMAAL DE TIEFUS te sniperen met stokken. ...

Het uitvoerende gajes-van-dienst:
  ...  verslaggever Marc Bessems (wel familie van) ...

Met dat 'wel familie van' slaande op het kennelijke feit dat deze Marc Bessems familie is van een andere en veel bekendere Bessems: Kustaw uitleg of detail . Kustaw Bessems is één van de hoofd-ophitzers bij de Volkskrant aangaande nomadisme enzovoort, en algemeen bekend van Joodse afkomst.

Marc dus ook. Lijkt op Abdelkader Benali, trouwens (zelfde haplo-groep).

Maar ze hebben helemaal geen invloed hoor en wie dat suggereert is een antisemiet.

Volgens Arnon Grunberg uitleg of detail , iedere dag voorop de voorpagina van "Dire keer het NOS Journaal" de Volkskrant en ... ook Joods.

Maat het zou allemaal niet kunnen zonder de hartelijke steun van dit soort lieden:
  Gad. Ver. Damme. Gelauff.

Slaande op ene Marcel Gelauff. Het landverraderlijke hoofd-van-dienst.

En voor de afwisseling: zijn baas is weer ene Shula Rijxman uitleg of detail .

Ook Joods.

Maar nog steeds mag je daar absoluut en helemaal niets van zeggen.

Volgens Arnon Grunberg.

Joods.

En dat heeft allemaal absoluuut en helemaal niets te maken met hun Absolute Voorkeur voor Volkomen Vrije Migratie en de haatzaaiende afkeer van alles en iedereen die daar zekere limieten aan wil stellen.

Zoals ene Donald Trump.

En lokaal: Geert Wilders.

En terwijl die laatste letters net getypt zijn, heeft GeenSijl een zeer relevante aanvulling. Een andere verslaggever, maar de "particulars" zijn van weinig belang: het ene stuk gajes op dat bureau lijkt al twee druppels water op het andere (GeenStijl.nl, 01-02-2017, door Ronaldo  ):
  VIDEO. Nieuwsuur vs Wilders in TrumpfittieChips en cola mensen, chips en cola. Gekke Greet versus Nieuwsuur-juichaap Chris Ostendorf, die na jaren onder de Brusselse kaasstolp zo doordrenkt is van zijn eigen morele gelijk,

Die Ostendorf is nog erger dan GeenStijl het hier voorstelt. Hij is een zwaar corrupte misdadiger die zeker op het schavot belandt zodra de elite omvergeworpen is - hij is, samen met bijna alle EU-"correspondenten", een landverrader van het ergste soort. Anton Mussert was nog onschuldiger. Hier één van zijn vertoningen (GeenStijl.nl, 05-11-2016, door Van Rossem  ):
  De NOS. Uitgeschreven is het NOG erger

EU juichaapje Chris Ostendorf van de NPO won afgelopen vrijdag de Houten Plofkip voor Meest Ranzige Vraag tijdens de wekelijkse persco. Een reaguurder was getriggerd, kroop in z'n safe space, zette het Journaal aan en schreef de overheids-PR volledig uit. Daarna mailde hij het naar ons, en sindsdien zit hij in foetushouding onder een kokend hete douche om het vieze gevoel weg te wassen. Zijn noeste arbeid willen we u niet onthouden. Bij dezen dus. Eerst de persco, na de lees verder het Achtuurjournaal van die avond, wat zo mogelijk nog ranziger gekleurd was.

Wekelijkse persco vrijdag 28/10
Chris Ostendorf - NOS: “Meneer Rutte waarom kiest u de woorden ‘Ons nationale “Nee”’?’
Mark Rutte: “Nog één keer.”
CO: “U heeft het in uw verklaring over ‘Ons nationale “Nee”’, zeventig procent heeft niet gestemd, en bovendien was het een niet-bindend referendum, hoezo is hier sprake van een nationaal “nee” tegen het Oekraïne-verdrag?”
MR: “Het overgrote deel van de deelnemers van het referendum… Het referendum was legaal, in de zin van dat het werking heeft, omdat de opkomst voldoende was om het werking te laten hebben. (…)”
CO “Maar u vertegenwoordigt ook al die mensen die níét hebben gestemd, misschien ook wel omdat ze tegen dit referendum waren”
MR: “Dan hadden ze naar de stembus moeten gaan, dat hebben ze niet gedaan, dus ik heb te maken met (…)”
CO: “Nu heeft u de regeringsverantwoordelijkheid, hoe kent u het CDA uit het verleden die verantwoordelijkheid heeft genomen als regeringspartij?”
MR: “Die partij heb ik nooit een vergeefs beroep op gedaan, nog helemaal nooit, maar verder ga ik er niks over zeggen” (= weer een leugen - red.)
CO: “In de Eerste Kamer zit namens het CDA een oud-staatssecretaris Europese Zaken, er zitten ook mensen uit het bedrijfsleven die hechten aan de belangen van handel van Nederland, heeft u goede hoop dat zij gevoelig zijn voor uw argumenten?”
MR: “Alles wat ik daarover zeg geeft inzage in wat het kabinet wel of niet zou doen achter de schermen en dan neemt de kans dat we slagen, die toch al toch nogal klein is, nog verder af, dus ik kan die vraag niet beantwoorden”.
CO: “Kunt u het CDA tevreden stellen door bijvoorbeeld toe te zeggen dat in een volgend kabinet er wordt getornd aan die referendum-wet, om bijvoorbeeld het referendum af te schaffen of te veranderen?”
MR: “Nogmaals, ik kan alleen naar het vorige antwoord verwijzen (…) “    ...

Naschrift GS: Grappig effect wel. We kennen de beelden en de retoriek van de Staatsomroep. maar als je het uitgeschreven ziet, is het toch opnieuw schokkend hoe eenzijdig, gekleurd, eurofiel en machtsminnend het massamedium voor luie denkers & overige bankaardappelen is. Rest ons alleen nog een kijktip: KIJK NIET.

Dat naschrift is van een uiterste gematigdheid. Er zijn nauwelijks helderder voorbeelden van verraad op schrift gesteld.. Goed, en deze verrader die niet alleen kritiekloos is maar de elite haar weerzinwekkende opvattingen voor-oplepelt, gaat nu iets vragen aan Geert Wilders:
  ... jiuchaapje Chris Ostendorf, die na jaren onder de Brusselse kaasstolp zo doordrenkt is van zijn eigen morele gelijk, dat hij het slim vindt de PVV te gaan verwijten dat er kleine kinderen worden vastgezet (is wel zo, komt alleen NIET door Greet). Rutger Castricum-filmpje hierboven bevat op 1m13s een knipje, maar dat had u al lang gezien. Wij hebben altijd geleerd dat je alleen 'hoe voelt u zich?' mag vragen aan sportmannen die net 180 hebben gegooid, maar blijkbaar mag het ook als je een itempje in elkaar gaat flansen waarin je de mensen gaat uitleggen dat ze niet op die enge meneer met dat rare haar moeten stemmen. Jammer dat Greet niet even durfde te zeggen waar Chris die Nieuwsuurmicrofoon in kan steken. Wij hebben tips, namelijk.

Wakgelijk. Alles onder Joodse leiding vervalt tot beerput en riool.

"luchtelingen" ... Ze zijn de grote lievelingen van de media en met name de elektronische, en die liefde ervoor is onbegrend. Ze brengen ze bijna dagelijks in beeld als sneu en zielig of als hoogopgeleide verrijking al naar gelang het uitkomt. En alles wat het vluchtelingenschap of breder de migratie en het migrantenschap in een wat minder goed daglicht zou kunnen zetten, wordt op Orwelliaanse wijze gecensureerd.
    Maar ja, de mens is feilbaar, en soms slippen de feiten erdoor (GeenStijl.nl, 18-12-2017, door Spartacus  ):
  NOS zegt iets nuttigs over terreur > Mag niet > NOS verwijdert het...  het bericht over pantserwagens bij Hongaarse kerstmarkten was natuurlijk bepaald niet pluis: "Het risico op aanslagen is volgens kenners uiterst klein. Hongarije houdt asielzoekers tegen en er zijn vrijwel geen immigranten met een islamitische achtergrond in het land."

Dus een bericht over maatregelen in Hongarij ter bescherming van kerstmarkten, nadat vorig jaar moslimterroristen daarop aanslagen hadden gepland en gepleegd met vrachtwagens, waarvan eentje (of was het twee) gelukt. Leidende, na eerdere aanslagen met vrachtwagens (o.a. in Nice), tot het plaatsen van betonblokken op strategische plekken in diverse steden in Europa (ook Nederland) in de hoop dit soort aanslagen wat minder makkelijk te maken. Die betonblokken zijn inmiddels "Merkel-lego" gedoopt, naar de Duitse bondskanselier die verantwoordelijk voor het  beleid van toelating van nog meer moslims.
    En in die preventie doen de Hongaren, ook in de politieke leiding tegenstanders van moslimimmigratie, mee.
    Niets aan de hand dus, qua feiten en berichtgeving.
    Op één ding na: het zet immigratie-voorstanders in een kwalijk daglicht: als leugenaars en landverraders.
    En er trok iemand aan de bel:
  ... 's Lands morele geweten Leo Lucassen was boos, dus dan is de NOS er natuurlijk snel bij om de alinea te jorissen. ...

Hier is de tweet van Leo:

Nou is het een fluitje van een cent om Leo Lucassen te negeren, want Leo Lucassen uitleg of detail is een charlatan en een leugenaar.
    Maar ja, bij de NOS zijn het ook allemaal charlatans en leugenaars. Doorgevers en makers van nepnieuws. In dienst van het nomadisme en Joodsisme. Dus werd de werkelijkheid gecensureeerd. Op oud-Orwelliaanse wijze ...


Naar Landverraad , of site home