WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, diversen: Sheila Sitalsing

3 jun. 2016

Natuurlijk is er al een uitgebreide verzameling over Sheila Sitalsing. Een prominent Volkskrant-columnist kan niet een promnent Volkskrant-columnist zijn zonder een degelijke portie haatzaaien. De Volkskrant is in feite de "Opgelucht als de elite-kandidaat op een haartje wint van de volks-kandidaat"-krant, af te korten tot "de Elitekrant", en bij "Elitekrant" hoort natuurlijk een uitgebreeide portie haatzaaien tgen het volk. Wat Sheila gewoonlijk doet in de vorm "gifmengen" , een specialiteit van vrouwen, met name van de genus "heks":

En dus is het logisch dat ze hoort bij de snelle aanmelders voor de lijst haatzaaiers - aanleiding: de "reeksopvolger" van het Sylvana-racisme: het Typhoon-racisme. In het kort: Een jonge zwarte crimineel en drugsdealer is aan de kant gezet met zijn veel te dure patserautomobiel, vanwege zijn jonge leeftijd, kleur en een patserautomobiel betaald uit criminalteit en drugsdeals. Want een jong iemand kan alleen op zo'n soort manier aan het geld voor een patsermobiel komen. Zeker iemand uit "kwestbare" gekleurde groepen, die bovendien ook nog eens vijf keer zo crimineel zijn als blanken.

Alleen bleek de jonge zwarte crimineel en drugsdealer een jonge zwarte rapper met te veel geld te zijn (ene Typhoon). Die ene uitzondering. hè ...

En dus is die aanhouding "Racisme!!!" (de Volkskrant, 01-06-2016, column door Sheila Sitalsing):
  Dikke Mitsubishi

Nadat er de afgelopen dagen enige commotie was ontstaan over de aanhouding van Glenn de Ramdanie, één van de beste hedendaagse Nederlandse artiesten, wegens AMDH (autorijden met donkere huidskleur) ...

Een vuile gore leugen. Gepleegd door een zwarte (Hindoestaanse variant), omdat alle zwarten solidair zijn met alle andere zwarten in hun haat voor Nederlanders. Kijk maar (het einde van de column):
  Binnenkort in dit theater: predictive policing, het voorkómen van misdaden op basis van big data. Benieuwd wie de data gaat invoeren.

Wat een Nederlanderhaat ...

En speciaal omdat het Sheila is, bij hoge uitzondering een uitbreiding op een haatzaaiers-bestand. En wel omdat Sheila het er nu (bijna) allemaal uitkotst (de Volkskrant, 30-09-2016, column door Sheila Sitalsing):
  Zwijgend

Verward sloeg de zwijgende meerderheid de krant dicht. ...

Tjonge ... Al een hele tijd niet meer gehoord of gelezen, die term ...

Zwijgende meerderheid", die uitdrukking van het diepste dedain jegens de gewone burgers was helemaal uitgstorven, en vervangen door zaken als "populisme", onderbuikgevoel", een tijdjelang "stroepje schrobben", enzovoort ... Of nog meer to the point: "PVV-stemmers". Kijk maar:
  Er waren dingen gezegd, door die ene met de dode zeehondjesbaby op zijn hoofd, als: 'De linkse elite gelooft nog in de multicul en het knuffelen van misdadigers en de ontwikkelingshulp en de Europese superstaat en de hoge belastingen. Maar de rest van Nederland denkt daar heel anders over. Die zwijgende meerderheid verdient ook een stem.'

En het behoeft slechts één keer raden wie die persoon met die zeehond is ...

Wat een haat ...

Enfin het is weer ...
  De zwijgende meerderheid had ...

... voor en ...
  De zwijgende meerderheid voelde "... De zwijgende meerderheid knipte ... die zwijgende meerderheid, voelen .. die vaak zwijgende meerderheid ...zei de zwijgende meerderheid ... De zwijgende meerderheid hoorde ... mompelde de zwijgende meerderheid, ... de stem van de zwijgende meerde...'' ... brulde de zwijgende meerderheid. ...

... na.

Wat een haat ...

Je zie precies hetzelfde gezicht voor je als de lieden achter deze link uitleg of detail vertonen: harde haatkoppen die volkomen bereid zijn heel Nederland in brand te steken, zoals ze dat al geoefend hebben in de Schilderswijk in 2015, en in Franrijk 2005 en Engeland 2011 op wat grotere schaal.

De hatende zwarte, van alle gradaties, is een gevaar voor vrede en veiligheid.

Meer Nederlandhaat van de Elitekrant naar aanleiding van deze kwestie hier uitleg of detail . Meer hekserij hier uitleg of detail .


Naar Haatzaaien, allochtoon , Journalistieke regels , Sociologie, overzicht  , Media lijst , of naar site home .