WERELD & DENKEN
 
 

Elite, haatzaaiers: Claudia de Breij

30 mei 2016

We hadden haar al gemist .... Het beste paard van stal. In de Lijst van Bekende Nederlanders onder de Zwarte Piet Uitzwaai Petitie uitleg of detail . En haarzelf (Claudia de Breij, waar het natuurlijk over gaat) zit het ook heel erg dwars. Hier een verslagje:


Uit: mediacourant.nl, 28-05-2016. uitleg of detail

Claudia de Breij baalt: ‘Niet gevraagd voor Pietpetitie’

Ruim honderd BN’ers protesteren in een open brief tegen het Zwarte Piet-beleid van NTR, maar opvallend genoeg zit cabaretière Claudia de Breij daar niet bij. De reden: ze is door niemand gevraagd om te ondertekenen. “Wegkijkers!“, reageert de VARA-presentatrice. De Breij had zich graag uitgesproken tegen Zwarte Piet. Ook zij vindt het racistisch dat alle pieten donker zijn. ...


Red.:   Het schijnt dat alle zwarte mensen ook donker zijn, en alle Claudia de Breij's wit, maar daar gaat ze ongetwijfeld ook wat aan doen. Hier alvast wat hulp:


Een lichtbruine Claudia de Breij.
    Gelukkig zijn er, naast de relatief onbekende Matthijs van Nieuwkerk, Jeroen Pauw, Paul Witteman en hun vrienden ook wat meer bekende mediamensen die opkomen voor de rijk-getalenteerde Miss Claudia en haar inspanningen:


Uit: hpdetijd.nl, 28-05-2016, column door Arthur van Amerongen uitleg of detail

Ik ben woedend (niet op Zwarte Piet maar omdat ik geen BN’er ben)

Gisteravond zag ik een briesende Claudia de Breij op de vaderlandse treurbuis. Het schuim stond op haar klepperende kinnebak. En waarom was dit lollepopje woedend? Omdat ze door niemand gevraagd was de open brief tegen het Zwarte Piet-beleid van de NTR & Piet Reuma te tekenen! Ze waren Claudia vergeten! Ons aller akela van de humorgestapao van de VARA, die komende oudejaarsavond aderverkalkend Nederland gaat euthanaseren met haar policoronderbroekenlol, hoort niet bij de 100 Bekendste Nederlanders!    ...


Red.:    Met zulke steun gaat Miss Claudia er ongetwijfeld komen!
    Meer over onze Miss Claudia en haar pogingen om liefde te verspreiden hier uitleg of detail .
    P.S. Excuses aan Mister Ed.


Naar Haatzaaiers, elite , Cultuur, multiculturalisme, cultuurverraad , of site home .