WERELD & DENKEN
 
 

Politieke leugens, democratie, mensenrechten, e.d.: HRW

28 nov.2015

Als onderdeel van de verzameling Politiek, leugens, democratie uitleg of detail  hier een verzameling van de leugens verspreid door de "Mensenrechtenorgnisatie" Human Rights Watch. De werkelijkheid is dat het een orgaanisatie is die strijdt in de Koude Oorlog "tegen de communisten" en voor het totalitaire individualisme, het neoliberalisme, en de absolute migratievrijheid. Kortom: voor de Joodse cultuur uitleg of detail . De organisatie wordt dan ook gedomineerd en gefinancierd door Joden, en de huidig directeur (schrijvende 2015), Kenneth Roth, is daarvan een voorbeeld. Hieronder de verzameling bewijzen voor deze kwalificaties.
    De campagne van HRW is al heel lang gaande, mr de rste voorbelden stmen uit igenlijk en periode vn luwte was in de Koude Oorlog. Want weet u nog van de verschrikkingen die bijvoorbeeld de vernederingen die de Georgiërs moesten ondergaan onder het juk van de Russen? Weliswaar werden daar geen mensen vermoord, maar die "Mensenrechten ... Toen de Russen beletten dat de Georgiërs een ander volk bezetten, de Ossetiërs, was dat natuurlijk een zoveelste bewijs van hun schurkachtigheid, want, zeg nou zelf, het was toch schandalig dat die Georgiërs hun recht op zelfbeschikking onthouden werd ... En dus hier is nog zo'n schurkenvolk: de Koerden:


Uit: De Volkskrant, 18-09-2012, AP.

Turkije doodde in één maand 500 Koerden

Turkse veiligheidstroepen hebben afgelopen maand ongeveer vijfhonderd Koerdische opstandelingen gedood. Dat heeft de Turkse premier Tayyip Erdogan maandag gezegd. Dat gebeurde bij militaire operaties in het zuidoosten van Turkije..


Red.:   We zullen de ironie-modus maar weer uitschakelen, en teruggaan naar de werkelijkheid waarin in dit geval de schurkachtige onderdrukker, Turkije, ongehinderd met hun massa-misdaden, door mag gaan.
    En wat zeggen de bewakers van de Mensenrechten:
  Volgens Emma Sinclair-Webb van HRW staat de Turkse geloofwaardigheid op het spel

Stel dat het over Russen of Serviërs zou gaan ...
    En daar heb je een geval uit die buurt:


Uit: De Volkskrant, 01-10-2012, van correspondent Arnout Brouwers

'Georgië is moe van Saakasjvili'

Vandaag kiezen de Georgiërs een nieuw parlement. Oppositiecoalitie Georgische Droom hoopt op de eerste vreedzame machtswisseling in 20 jaar. 'De armoede en de werkloosheid zijn groot.'

Tina Chidasjeli kijkt verrukt. Het afgelopen uur heeft een blauwe golf van tienduizenden aanhangers van de oppositiecoalitie Georgische Droom bezit genomen van de hoofdstraten van Tblisi. ...
    Westerse waarnemers en politici knepen inogal eens een oogje toe bij Georgische verkiezingen. Saakasjvili was voor sommigen een vooruitgeschoven westerse pion, leider van een klein maar strategisch gelegen land op de Kaukasus. 'Nog voor de officiële resultaten bekend waren, belde de Amerikaanse president George W. Bush hem al met felicitaties.'
    Dit keer staan twee pro-westerse coalities tegenover elkaar, al wordt Ivanisjvili, ervan beschuldigd een stroman van de Russische president Poetin te zijn - hij bepleit normalisering van de betrekkingen met Rusland. 'Saakasjvili gelooft zelf al niet meer in zijn eigen beschuldigingen', zegt Chidasjeli lachend. 'De laatste weken zijn we daarin geen Russische spionnen meer, maar criminele maffiosi die het land willen terugbrengen naar de donkere tijden voor Saakasjvili.'
    Tot enkele weken geleden had Saakasjvili's Nationale Beweging een voorsprong in sommige Amerikaanse peilingen, al wees een Duitse peiling op een voorsprong voor Georgische Droom. ...
    Dit verhoogt de druk op de honderden westerse waarnemers in Georgië, wier oordeel een grote rol zal spelen bij de ontknoping van deze verkiezingen. Chidasjeli hoopt op een neutrale houding van het Westen. 'In 2008 verloren we omdat het Westen dat zo besloot. Nu zijn hun ogen wel geopend, als ik de leider van een waarnemersmissie hoor spreken over 'trekken van Leninisme' in de verkiezingscampagne.'    ...


Red.:   Democratie is alleen essentieel, als het de westerse belangen dient. Bij het soort mensen dat die democratieën leidt.
    Maar de eerste gelegenheid voor deze redactie om systematisch bewijzen te verzmelen kwam met de burgeroorlog in Syrë tussen soennieten en alewieten en overige moslimstromingen:


Uit: De Volkskrant, 12-04-2013, van verslaggever Stieven Ramdharie

Bij de bakker in vrij Syrië: levensgevaar

Ongehinderd bombardeert Assad burgerdoelen, keer op keer.


Het ontbreken van een no-flyzone boven Syrië moedigt de Syrische luchtmacht steeds meer aan tot opzettelijke en willekeurige bombardementen op burgers. Sinds juli vorig jaar zijn daarbij ruim 4.300 burgers gedood. Volgens de mensenrechtengroep Human Rights Watch komen de aanvallen neer op oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid.
    Human Rights Wacht (HRW) bracht donderdag een rapport uit over de bloedige bombardementen met MiG's en helikopters van Assads luchtmacht  ...


Red.:   Bron van het rapport: gesprekken met soennitische dorpelingen. Waartussen de soennitische terroristen zich verschuilen. De regeringstroepen vallen die soennitische strijders aan, volkomen gelegitimeerd, met dit:

  Omdat de luchtmacht nauwelijks over geavanceerde, satellietgeleide bommen beschikt, worden 'domme' bommen gebruikt die onnauwkeurig zijn.

En voor het gooien van gewone bommen uit een vliegtuig is de precisie op zijn best in de buurt van de honderd meter. Dus dit:
  ... Neistat en andere HRW-medewerkers brachten 59 bombardementen in kaart waarbij de vliegers van de MiG-21's en MiG-23's in strijd met het internationale recht met opzet burgerdoelen troffen. Het ging onder andere om bakkerijen en ziekenhuizen.    ...
    Populair bij de vliegers zijn de bakkerijen om de bevolking te intimideren en de schrik aan te jagen. Volgens de oppositie waren minstens 78 bakkerijen het doelwit van lucht-of artillerieaanvallen.

... zijn allemaal even zo gore leugens.
    Dit was de gelegenheid waarbij deze redactie bedacht dat de naam van Human Rights Watch beter veranderd kon worden in Human Lies Watch.
  ovrigens: deze verzmaling over HRW gemaakt zijnde in 2015: heirn kn wordentoegevoegd dat uit de door HRW gsteunde kringen IS of ISIS is ontstaan.
    Dat Human Lies Watch een orgnisati is die ook werkt in dienst van de Amerikaanse regering, zijn ook meer dan genoeg bewijzen voor:


Uit: De Volkskrant, 03-06-2013, van correspondent Anne Meijdam

China wil niets weten van openheid over ingrijpen op Tiananmenplein

...   China's nieuwe leider Xi Jinping ... Volgens een open brief, gepubliceerd door de Amerikaanse organisatie Human Rights Watch, verenigt de president in zijn beleid de meest impopulaire aspecten uit het tijdperk van Mao Zedong en Deng Xiaoping. ...


Red.:   Dit in aansluiting op een actie van de Amerikaanse regering:
  ... het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dit weekeinde openheid had geëist over het bloedbad op het Plein van de Hemelse Vrede in 1989, dinsdag 24 jaar geleden.
    Washington verklaarde dat 'het tragische verlies van onschuldige levens wordt herdacht'.

Wat neerkomt op een actie van Hitler tegen de Joden die Palestijnen vermoorden in Palestina. Misschien wel waar, maar niets vergeleken met de eigen misdaden. De eigen misdaden van de Amerikanen zijnde die begaan in Vietnam.
    Terug naar de campagne in Syrië:


Uit: De Volkskrant, 12-11-2013, van correspondent Remco Andersen

Human Right Watch vraagt zich af waar de woede is van de internationale gemeenschap

'Syrië zet brandbommen in tegen kinderen'


Human Rights Watch heeft Syrië maandag opgeroepen onmiddellijk te stoppen met het inzetten van brandbommen. Ondertussen hebben rebellen terrein veroverd nabij de Syrische stad Aleppo.
    'Syrië heeft brandbommen gebruikt om vreselijk leed te veroorzaken voor burgers, onder wie veel kinderen', zei Bonnie Dochtery, wapenonderzoeker bij HRW. ...


Red.:    De waarheid:

  Soennitische terroristen zetten kinderen in als menselijk schild

Dit is gebeurd in samenspraak men Human Rights Watch, dat heeft beloofd een aansluitende campagne te organiseren.

Want Human Rights Watch is niets meer dan een hulporganisatie voor dit soort terroristen:
  De rebellen hebben afgelopen weekeinde Basis 80, een strategische legerpost nabij het vliegveld van Aleppo, heroverd, meldde oppositiegroep Syrian Observatory for Human Rights.

Zelfde naam met een enkel verschil in woord.
    En weer over naar de Koude Oorlog:


Uit: Volkskrant.nl, 15-03-2014, Reuters, redactie
   
Oekraïne beschuldigt Moskou van aanzetten tot geweld

UPDATE De Oekraïense autoriteiten stellen dat geweldsuitbarstingen in het land het gevolg zijn van provocaties van Rusland. Volgens de Oekraïense interim-premier Arseniy Jatsenjoek proberen 'Kremlinagenten' aan de vooravond van het referendum het geweld op te hitsen. De politie pakte gisteravond dertig gewapende mannen op in Charkov nadat bij rellen tussen pro-Russische demonstranten en Oekraïense nationalisten twee mensen waren overleden.

 

Red.:   Bijzonder grappig, uit de mond van een groep extreem-nationalisten en neo-nazi's die de macht hebben gegrepen na een wekenlang gewelddadig beleg van het wettig gekozen parlement, mede-georganiseerd en gefinancierd vanuit het westen. Die, toen er een akkoord driegde, een honderdtal van hun eigen mensen hebben doodgeschoten ten einde dat akkoord te torpederen.
    Dit dus over het slagveld. En hier de positie van Human Rights Watch:

  Human Rights Watch (HRW) verklaarde vandaag dat paramilitaire groepen activisten en journalisten in Oekraïne aanvallen en dat ze zelfs mensen ontvoeren naar de Krim. De organisatie roept de autoriteiten op tegen de intimidaties op te treden. HRW zegt bewijs te hebben voor ontvoering van zeker zes activisten van de Maidan-beweging die de demonstraties organiseerde die de val van voormalig president Viktor Janoekovitsj inluidden.

Natuurlijk hebben we HRW niet gehoord tijdens het gewelddadige beleg van het parlement en over een onderzoek naar het doodschieten van 100 "demonstranten".
    Hierwerd in de oorponkelijkeverzmling het volgende genotterd: 
    Overigens allemaal hoogstbegrijpelijk: hoofd-bijdrager aan HRW is George Soros, Joods speculant en miljardair, en de baas is ene Kenneth Roth, dus ook hartstikke Joods. Joden behoren tot de ergste opstokers van de Koude Oorlog uitleg of detail .
    Terug naar Syrië maar blijvend bij HRW:


Uit: De Volkskrant, 26-03-2014, van correspondent Remco Andersen

Syrië hongert 175 duizend mensen uit


Ondanks een resolutie van de VN-Veiligheidsraad gaat Syrië door met het uithongeren van 175 duizend mensen. Het regime laat geen levensreddende medicijnen toe tot belegerd gebied, houdt voedsel weg en dwarsboomt het optreden van hulpdiensten.
    Dit staat in een intern VN-rapport, gelekt naar de website Foreign Policy. ...


Red.:   Vertaald: de regering verhindert de bevoorrading van de soennitische terroristen.
    Maar daar ging het hier niet om:
  In Aleppo heeft de overheid haar campagne met vatenbommen op woonwijken zelfs opgevoerd, stelt het rapport: tonnen gevuld met dynamiet die uit helikopters worden gerold.
    Human Rights Watch (HRW) heeft na onderzoek van satellietbeelden 340 explosies in Aleppo in kaart gebracht die grotendeels zijn uitgevoerd met vatenbommen. Zij spreken van terrorisering van de burgerbevolking; de meerderheid van de bommen valt in dichtbevolkt gebied, ver van het front.
    'Gebruik van de vatenbommen in burgergebied heeft bewerkstelligd wat te verwachten is: honderden burgers zijn gedood en duizenden meer uit hun huizen verdreven', zegt Sarah Lea Whitson van HRW. 'Als deze lukrake, domme wapens een militair doelwit zouden raken, is het puur geluk.'

Zelden zo'n gore leugen gezien: die vatbommen worden afgeworpen vanuit helikopters, die boven het doel gaan zweven. Geen nauwkeuriger methode om bijvoorbeeld één specifiek gebouw, vol met terroristen, te bombarderen dan deze. Alle andere methodes: granaat, raket, mortier, zijn oneindig veel onnauwkeurig. De enige nog nauwkeuriger methode is de bom per vrachtauto voor de deur afleveren.
    Een indirecte, door vergelijking. Eerst de ene kant:


Uit: De Volkskrant, 29-04-2014, van de buitenlandredactie

Noorwegen buigt voor China: geen ontvangst Dalai Lama

De druk van China heeft gewerkt. De Noorse regering zal de Dalai Lama niet ontvangen als hij volgende maand een bezoek brengt aan Noorwegen. Veel Noren beschouwen het besluit als 'lafhartig'.    ...
    De relatie tussen Oslo en Peking is uiterst kil sinds het Nobelcomité in 2010 de vredesprijs toekende aan de Chinese dissident Liu Xiaobo, een van de kopstukken van de protestbeweging in Peking in 1989. ...


Red.:   Het gaat niet om dissidentie op zich, want nog nooit heeft een anti-westerse dissident een prijs gekregen, of kwam er ook maar voor in aanmerking. Neem bijvoorbeeld Julian Assange of Edward Snowden: meer gedaan voor de vrede dan honderd Liu Xiaobo.
    Het kan ook niet gaan om strijd tegen de onderdrukking, want nog nooit heeft iemand die strijdt tegen de islam een prijs gekregen, of kwam er ook maar voor in aanmerking.
    De Nobelprijs voor de Vrede is één en slechts één ding: de Nobelprijs voor Anticommunisme. Oh nee: nog twee andere dingen: voor neoliberalisme en voor kosmopolitisme. En precies hetzelfde geldt voor de inspnningen van HRW
    En over die Snowden:


Uit: De Volkskrant, 03-05-2014, van correspondent Rolf Bos

Merkel laat Snowden niet tot Duitsland toe

Edward Snowden is niet welkom in Duitsland om daar voor een parlementaire commissie te getuigen over Amerikaanse afluisterpraktijken. De regering-Merkel (...) weigert de klokkenluider toegang te verlenen. ...


Red.:   Mensenrechten ...
    Hier nog een stukje aanverwante Koude Oorlog van Human Lies Watch:


Uit: De Volkskrant, 06-06-2014, van verslaggever Bert Lanting

'Leger Oekraïne moet voorzichtiger optreden'

Doorgaans krijgen de separatisten de meeste kritiek voor schendingen van mensenrechten...


Gorboenova erkent dat de regering in Kiev het recht heeft op te treden tegen de rebellen, maar volgens haar moet het Oekraïense leger meer doen om burgerslachtoffers te voorkomen. In Semjonovka, een dorpje aan de rand van het rebellenbolwerk Slavjansk waar ook weer zwaar wordt gevochten, zag zij hoe een hele straat onder vuur was komen te liggen van de Oekraïense troepen. 'Zeker negen huizen waren beschadigd, sommige zwaar. De mensen daar zijn doodsbang voor de beschietingen en weten nauwelijks meer waar ze moeten schuilen. Veel mensen zijn al weggetrokken uit Slavjansk.'
    Volgens haar hebben ook de rebellen schuld aan die situatie. 'Ooggetuigen vertelden ons dat de strijders zich vaak in woonwijken verschuilen en van daaruit de Oekraïense stellingen onder vuur nemen.'    ...


Red.:   Om daarna een paar krokodillentranen te laten, en vervolgens keihard door te gaan met de propaganda:

  Volgens de HRW-onderzoekster zijn bedreigingen en geweld aan de orde van de dag in het gebied dat in handen is van de rebellen. 'In de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 25 mei werden allerlei mensen die zich voor Kiev uitspraken afgetuigd. Dat gebeurde niet alleen in Slavjansk, maar ook in Donetsk en Loehansk. Ook werden aanhangers van de regering in Kiev ontvoerd en soms zelfs gemarteld.
    'Tal van kiescommissies en stemlokalen werden overvallen door gewapende mannen. Het hoofd van de kiescommissie van Donetsk kreeg bezoek van negen gewapende figuren die haar met een machinegeweer bedreigden en meedeelden dat de verkiezingen verboden waren.'
    Journalisten zijn volgens haar in de Volksrepubliek Donetsk niet veilig. 'Journalisten worden bedreigd of ontvoerd en vastgehouden.' Sommigen van hen, onder wie de Oekraïense journaliste Irma Krat, zitten al weken gevangen in het gebouw van de veiligheidsdienst SBOE in Slavjansk.

Maar natuurlijk: westerse of pro-westerse journalisten verspreiden de propaganda ten gunste van de fascisten en neonazi's in West-Oekraïne.
  De Oekraïense autoriteiten gaan volgens Gorboenova niet altijd zachtzinnig met pro-Russische journalisten om, hoewel het meestal beperkt blijft tot de weigering hen toe te laten in Oekraïne.
    Ook enkele journalisten van het Russische LifeNews en de zender Russia Today werden opgepakt, maar zij zijn weer vrijgelaten. 'Eén cameraman die voor de Volksrepubliek Donetsk werkte, is verdwenen. Volgens ooggetuigen werd hij bij een controlepost van het Oekraïense leger opgepakt. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.'

Maar dat is dus veel minder erg. Het zijn tenslotte geen pro-westerse fascisten en neonazi's.
    En ook deze mevrouw is daar voor:
  'In het begin zagen veel mensen de Volksrepubliek Donetsk en die van Loehansk als een tegenwicht tegen de regering in Kiev, maar nu is de stemming omgeslagen. Veel mensen zeggen dat ze het niet eens zijn met de methoden die de rebellen toepassen. Zij willen geen klimaat waarin je voor je leven moet vrezen als je iets zegt waarmee de rebellenleiders het niet eens zijn. De mensen koesteren vaak nog veel sympathie voor Rusland, maar oorlog, dat willen ze niet.'

De blik van de neonazi's en fascisten in West-Oekraïne, die in de oorlog op de hand van de Duitsers waren.
    Grappig genoeg blijkt HRW in het dictoriale Rusland ook een kantoor te hebben:


Uit: De Volkskrant, 02-08-2015, door Tanya Loksjina, directeur van het Human Rights Watch-kantoor in Moskou.

Rusland;  een ongekende golf van repressieve wetten

De aanpak van dissidenten door het Kremlin heeft oorlogszuchtige proporties aangenomen schrijft Tanya Loksjina.Red.:   En een Joodse medewerker, met Koude Oorlogsretoriek. Die meteen verraadt dat HRW niets maar dan ook helemaal niets met "human rights" te maken heeft, maar met Amerikaanse imperialistische neigingen:
  Het was eind februari toen de 'beleefde groene mannetjes' hun opmars maakten op de Krim ...

De Krim was wederrechtelijk bezet gehouden door Oekraïne gebied dat door een Oekraïense communist (Chroetsjev) op wederrechtelijke wijze (zonder het door de Grondwet van de Sovjet-Unie vereiste referendum) toebedeeld was aan Oekraïne, welke rechten meteen vervielen op het moment dat de Sovjet-Unie ophield te bestaan. Maar Amerika had zijn oog al laten vallen op de marinehaven van Sebastopol, en namens Amerika is HRW pissig dat dat plannetje is mislukt. Want de zaak van de Krim heeft natuurlijk absoluut helemaal niets met "human rights" te maken. HRW is gewoon een Amerikaanse propraganda-organistie.
    Oh ja: die "repressieve wetten": die zijn er om Amerikaanse imperialistische organisaties, zoals HRW, buiten de deur te kunnen houden en daar is de Amerikaanse imperialistische organisatie HRW dus tegen.
    Wie nog enige illusie heeft over de achtergrond van Human Rights Watch: naar aanleiding van de moord, vlak voor het Kremlin, van de oppositielieden Boris Nemtsov (Joods), wordt directeur Kenneth Roth redelijk uitgebreid geïnterviewd (Nieuwsuur, 28-02-2015) , of beter: houdt een uitgebreide monoloog. Het is Koude-Oorlogsretoriek van de hoogste graad. Er wordt geen zinnig ding gezegd, en de pure haat stroomt in overdadige hoeveelheden. Geheel volgens het patroon van dit soort Amerikaanse organisaties, en andere vertegenwoordigers uit de Joodse cultuur: die zitten (bijna) allemaal vol pure Ruslandhaat en communismehaat.
    Nog een boodschap:


Uit: Volkskrant.nl, 27-01-2016, redactie

'Tegenhouden vluchtelingen in strijd met internationaal recht'

Het tegenhouden van mensen op de vlucht voor oorlog en geweld is een schending van het internationale recht. ...

Dit zegt Kenneth Roth, directeur van Human Rights Watch, in een interview met de Volkskrant.
    Woensdagochtend bracht de internationale mensenrechtenorganisatie in Istanbul haar World Report voor 2016 uit. ...
    Roth hekelt de Europese houding tegenover asielzoekers, die er meer en meer op is gericht ze buiten de deur te houden. 'Als een asielzoeker op een boot wil stappen naar Europa, dan moet je die laten gaan', zegt Roth. 'Dat is hun recht. Europa moet Turkije niet onder druk zetten om dat tegen te gaan en Turkije moet mensen die naar Europa willen niet met geweld proberen te stoppen.'    ...


Red.:   Dus iedereen ter wereld heeft recht op de sociale voorzieningen in Europa, betaald door de Europese burgers. En de Europese burgers moeten zelfs voor hen betalen als ze nog buiten Europ verkeren:
  ... Europa moet zoeken naar andere middelen om de vluchtelingenstroom in te dammen, zoals investeren in Turkije zodat de vluchtelingen daar een beter leven krijgen.

Deze Jood met zijn Joodse organisatie is een sprinkhaan en parasiet en staat voor de belangen van zwermen sprinkhanen en vloedgolven aan parasieten.
    Een volgende holocaust is volkomen begrijpelijk.
    Ter bevestiging. Opgedoken van een ander deel van deze website:

Uit: De Volkskrant, 24-01-2012, van verslaggever Rob Vreeken

HRW: accepteer winst islamisten

De internationale gemeenschap moet leren leven met de politieke islam, nu die in Arabische landen de belangrijkste politieke macht blijkt te zijn. Human Rights Watch (HRW) stelt dat in haar zondag verschenen jaarrapport.
    De islamistische partijen genieten een authentieke populariteit, volgens de mensenrechtenorganisatie. Dat negeren zou 'een schending zijn van democratische beginselen', stelt HRW-directeur Kenneth Roth in zijn voorwoord. ...


Red.:   Een flagrante vorm van hypocrisie  - en een archetypisch gelegenheidsargument. De moslims zouden, indien in de gelegenheid gesteld te kiezen over het lot van Israël, kiezen voor het opheffen ervan. En HRW zou daar alle verbale staven die ze heeft over breken.
     Natuurlijk gevolgd door leugens:

  'Het omarmen van de politieke islam hoeft niet te betekenen dat de mensenrechten worden afgewezen ...aldus Roth.

Ongelofelijk. Net als de argumentatie:
  ... zoals blijkt uit de kloof tussen de beperkte opvattingen van sommige salafisten en de meer progressieve interpretatie van de islam' zoals die wordt aangehangen door de leiders van de Ennahda-partij in Tunesië

Variant: omdat de gewone nazi's de joden doodschieten in plaats van het vergassen door de extremistische nazi's, moeten het doodschieten door de gewone nazi's maar accepteren.
    Wanstaltig.
    Bericht:


Uit: Volkskrant.nl, 03-08-2016, redactie.
   
'Australië negeert wrede behandeling vluchtelingen op Nauru'

Australië negeert dat vluchtelingen in het detentiecentrum op het eilandje Nauru worden mishandeld. Die beschuldiging hebben Human Rights Watch (HRW) en Amnesty International woensdag geuit na onderzoek ter plekke.    ...


Red.:   De werkelijkheid: De Joden en Joodsisten van AI en HRW verspreiden de rabiate leugens van asieleisers ten einde de zaak van de vrije migratie te promoten.

    Zoveelste geval: zodra je wat kan controleren van wat HRW rondstooit, blijken het leugens. Hier het bericht:


Uit: GeenStijl, 22-08-2016, 08:58, door Zentgraaff uitleg of detail

IS-cosplayers zetten Praag op steltenIs het al carnaval? Een groepje mensen met een ferme mening over de F-side van FC Mohammed organiseerde een soort optocht door het centrum van Praag in stemmige kostuums, maar dat ging niet helemaal goed. Toen de pseudo-jihadies om zich heen begonnen te pangpangen met de meegebrachte nepwapens ontstond er stampij - men dacht kennelijk dat het echt om een microtsoenami van heuse haatbaarden ging - en raakten enkele mensen gewond. ...


Red.:   Schreef GeenStijl, kennelijk uitgaande van de informatie van die meneer Stroehlein. Maar toen kwamen de reacties. Met name deze:

  En we hebben bewegend beeld:
www.youtube.com...
Aristotalloss | 22-08-16 | 11:53

Hier nog een filmpje uit het publiek:
www.youtube.com...
Aristotalloss | 22-08-16 | 11:59

Kijk de filmpjes maar af ... De heren doen hun kunstje, er wordt wat gelachen, er wordt wat geroepen, er gebeurt verder niets, geen stampij, op een gegeven moment komt de politie even kijken, en dan vertrekken de heren-met-nepbaarden weer in hun camouflage-Hummer.
    Niks 'Still several injured'
'   Vuile "Andrew Stroehlein"-leugens,
    Vuile HRW-leugens. Hier is zijn twitter-timeline:
 
 
 
 

Vier achtereenvolgende commentaren die alle clou's verraden:
  Roy ‏@Roy_Zeropoint · 21 aug.
@astroehlein Why should they want a large Islamic population?

Good Hunter  ‏@AtlasInvictus · 8 uur8 uur geleden
@astroehlein Looks like an ISIS mocking to me. Is hating ISIS bad? Are you a sympathizer?

RabiaatRechts ‏@RabiaatRechts · 10 uur10 uur geleden
@astroehlein lol 'anti islam hate group'. It doesn't get more hateful than islam. Any form of protest is wonderfull. Wakes up some leftists.

The West 2.0 ‏@WestVeryBest · 10 uur10 uur geleden
@astroehlein Are you one of those open borders-whores paid by open borders-pimp Soros? #SorosLeaks

De vragen: Er is geen enkele reden om maar een enkele moslim in je land te hebben, hij is een sympathisant want anders ben je niet door satire gekwetst, en hij is inderdaad een open-grenzen-hoer betaald door open-grenzen-pooier George Schwartz-Soros, namelijk zijn een vertegenwoordiger van HRW.
    En er was nog een twitterantwoord om in zijn geheel tonen:

Al het Joodse en alles wat er mee geassocieerd raakt, liegt als het de meest klare waarheid is. Het begrip "waarheid" heeft geen enkele en totaal geen betekenis in die omgeving.
    Hier nog even het bewijs van de HRW-associatie, met een Joodsistisch artikel uit The Jew York Times:


Uit: nytimes.com, 04-09-2015, door Rick Lyman uitleg of detail

Treatment of Migrants Evokes Memories of Europe’s Darkest Hour

... “It’s hard to understand how people lose their sense of history so quickly,” said Andrew Stroehlein, European media director for Human Rights Watch. “We all say we have learned the lessons of history, but to be turning away these desperate people who are fleeing a horrific situation suggests that we haven’t learned the lessons at all.”


Red.:   Meneer Stroehlin met het meest smerige Joodsisme: wie haatbaardige moslims weigert, doet aan de Holocaust.
    En oh ja, ze zijn levensgevaarlijk, want hun uitzaaiingen zitten overal:

Het is een virulende vorm van kanker.
    In Amerika is Donald Trump president geworden. De Joden worden steeds driester in hun aanvallen op hem, en steeds openlijker in he betoon van hun sympathiën:


Uit: Volkskrant.nl, 09-02-2017, Opninieblog uitleg of detail

Is Moslim Broederschap terroristisch?

De Amerikaanse regering overweegt de Moslim Broederschap en de Iraanse Revolutionaire Garde te bestempelen tot terroristische organisaties. Dat leidt tot debat in de VS zelf ... In haar commentaar vraagt de New York Times zich af of Trump de hele moslimwereld tot vijand wil maken ...


Red.:   En dat volgens de Joden van The New York Times natuurlijk nooit de bedoeling zijn (mede-semieten, hè ...):
  De krant wijst erop dat de Broederschap het terreurlabel niet verdient ...

En kijk, er eens wie er ook in het kmap van de islamisten zit:
  D

De Joodse baas van Human Rights Watch.
    Nog meer duidelijkheid vanuit de Nederlandse branch:


Uit: Joop.nl, 17-03-2017, door Anna Timmerman - Netherlands Director HRW. uitleg of detail

Wilders won meer dan de stembusuitslag laat zien

Middenpartijen nemen retoriek tegen mensenrechten over van radicaal populisten.


Zelden werden Nederlandse verkiezingen zo intensief gevolgd door de internationale pers. ...
    Veel mensen zijn ook opgelucht over de winst van D66 (19 zetels, 12 procent) en GroenLinks (14 zetels, 8.9 procent) – deze partij werd groter dan ooit.
    Maar is de opluchting terecht? Middenpartij VVD won, maar wel met een campagne die bol stond van PVV retoriek. ...
    Ook het CDA voerde een campagne waarin de PVV standpunten nagalmden, met een duidelijke anti-vluchtelingen agenda. Het leverde hen 12.5 procent van de stemmen op en 19 zetels. De SGP volgde een vergelijkbare tactiek en dat resulteerde in 3 zetels (2.1 procent).    ...
    Voor de verkiezingen sprak Human Rights Watch met kandidaten van verschillende partijen. De interviews laten zien dat de VVD, PVV en CDA, samen goed voor bijna de helft van de zetels in het nieuwe parlement, bereid zijn om mensenrechten aan de kant te schuiven als dat politiek goed uitkomt.    ...


Red.:   HRW: een standpunt tegen vrije en onbeperkte immigratie is "in strijd met de mensenrechten". Oftewel: "HRW: vrije en onbeperkte migratie is een mensenrecht".  Daarom is HRW een volbloed Joodse organisatie die uit is op de homeopathische verdunning van de Nederlandse bevolking en cultuur.


(Wordt vervolgd)


Naar Politiek, leugens  , Politiek lijst  , Politiek & Media overzicht  , of site home  .