WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Merijn Oudenampsen

15 sep.2016

Gefeliciteerd Merijn Oudenampsen! Je bent de vijfstigste persoon op de lijst van landverraders.

Kent u Merijn niet? Merijn is best wel wat, want socioloog én politicoloog.

Helaas is Merijn ook een gestoorde want langere tijd een regelmatige bijdrager aan de website Joop.nl geweest.

En het aantal gestoorden en psychopaten van divers pluimage is bij Joop.nl uitleg of detail dusdanig hoog, dat de bewijslast volkomen andersom is komen te liggen: iedereen die iets schrijft bij Joop.nl moet bewijzen dat hij of zij niet gestoord of psychopaat is, van één of andere soort.

Merijn Oudenmapsen is van de soort: alles wat moslims of allochtonen een strobreed in de weg legt is FOUT! als in "Fout in de oorlog". Gestoord én psychopaat.

Gelukkig had deze redactie al een paar jaar weinig van hem vernomen (Merijn gebruikt fopwetenschappelijke taal en die moet je eerst allemaal ontfoppen).

Maar toen hield minister Edith Schippers van de VVD de H.J. Schoo-lezing, over "De vrijheid". En sprak daarin de onzalige woorden "Ik heb vele culturen gezien, en ik vind de onze toch de beste".

Ophef.

Dus ook bij het chique discussieprogramma Buitenhof uitleg of detail (10-09-2016). Én: met een echte discussie, dit keer.

De gasten: Paul Cliteur, conservatief rechtsgeleerde, onze Merijn Oudenampsen, en Zihni Özdil, historicus en excuus-allochtoon.

Cliteur trapt af met een open deur waarvoor de politieke-correctheid blind is: "Vrijheid kent beperkingen. In het verkeer heb je de vrijheid te reizen waarheen je wil. Maar je moet je wel aan de verkeersregels houden. En stoppen voor rood licht".

Merijn: "Intolerantie - asielzoekers - islamisering - Nederland intolerant - Nederland xenofoob - Nederlanders witte racisten".

Het overbekende "hellend vlak" uitleg of detail . "Vandaag geen haatimam, morgen holocaust".

Tweede ronde in de discussie: "Schippers zegt Nederland is superieur dus die van immigranten is inferieur".

Weer een "hellend vlak": Schippers zei "het beste", en dat is niet hetzelfde als "superieur". De reeks is "beter - best - superieur".

En verderop, vanaf 26:15 min. (parafraserend): "De PVV wil de grondrechten van de radicale moslims afschaffen dus de PVV is erger dan de radicale moslims".

En ten derde male een "hellend vlak".

Nu is "hellend vlak' een vorm van extrapoleren" => : je trekt bestaande trends door naar de toekomst. Maar dat, voorspellen van de toekomst, is natuurlijk altijd een hachelijke zaak dus het argument van plausibiliteit komt ook meteen om de hoek kijken, en je moet behoorlijk zorgvuldig zijn.

een van de methodes om de nauwkeurigheid van voorspellen te verbeteren is makkelijk als je bezig bent met een vergelijking. Wat Oudenampsen, heel onvoorzicht en uietrs dom, doet met PVV en islam. Hij vergelijkt. Kijk maar naar de beelden van de uitzending. Cliteur heeft het over de islam en Oudenamposen begint over de PVV. tergvergelijking.

En op de stellingname van de PVV past Oudenampsen het "hellend vlak" toe.

Dan moet hij, indien hij correct wil redeneren, ook het "hellend vlak" toepassen op de islam.

Wat hij niet doet. Natuurlijk.

Wat wij hier wel doen, natuurlijk.

En dat is heel simpel, want dat hoef je niet zelf te doen want dat heeft de islam voor een flink deel voor ons al gedaan. In Saoedi-Arabië, Iran, Jemen, Syrië.

Pure wanstaltigheid.

Bij enig verder doortrekken à la Oudenampsen: islam is puur dictatoriaal religeus nazisme inclusief holocaust.

En omdat Merijn Oudenampsen eenzijdig doet aan "hellend vlak", is Merijn Oudenampsen een landverrader.

Merijn Oudenampsen wil de grondrechten van de PVV en de rest van vrijheid en democratie afschaffen, en vervangen door die van de radicale moslims.

En verkondigt in de tussentijd zo veel onzin van dezelfde soort als hierboven, dat hij veel erger is als fopwetenschapper Diederik Stapel.


P.S.
Kijk in zijn ogen en de rest van de uitdrukking van zijn gezicht tijdens de discussies met Cliteur: een pure fanaticus.


Addemda

Die Cliteur heeft de euvel moed gehad om ergens waar Oudenampsen niet bij was dingen te zeggen waar hij het absoluut niet mee eens is. De ware linksfascist eigen, roept hij onmiddleijk om een verbod (Joop.nl, 25-01-2017, door Merijn Oudenampsen - Socioloog uitleg of detail ):
  Vrijheid van meningsuiting is geen vrijbrief voor intolerantie

Oh ja, je moet natuurlijk wel iets bedenken om het zo te laten klinken dat andere linksfacoisme je kunnen steunen. De hier gebruikte truc: je noemt je eigen mneing "tolerant" en de mening waar je het niet mee eens bent "intolerant". Wat "tolerantie  is, laat je natuurlijk volkomen in het midden. Natuurlijk spreekt het vanzlef dat naast jezelf iets als de islam valt onder "tolerant".
    En dat verhaal ga je dan lekker lang uitspinnen.
  Er is terecht flinke ophef ontstaan over een debat bij De Balie ... De Vlaamse extreemrechtse opiniemaker Wim van Rooy ...

Met natuurlijk de nodige andere smerige rotzooi, zoals deze onschrijving van Wim de Rooy uitleg of detail die filosoof en socioloog  (Germanist) is, maar tegen de islam. Nu a;ls duidelijk: wat een gajes is die Oudenampsen.
  Voor mij – en vele anderen – is het geen nieuws dat Cliteur een radicaal is die zich hult in de mantel van de professorale redelijkheid.

Het is duidelijk dat die Oudenampsen een extreme radicaal is die zich hult in de mantel der redelijkheid. Ronduit gevaarlijk, die man.
  De Balie zou geen podium moeten bieden aan een dergelijk geluid.

Hij roept op tot sluiting van debatplaatsen.
  Een relevante casus is die van Hirsi Ali en Brandeis University. De universiteit wilde haar oorspronkelijk een eredoctoraat aanbieden. Dit tot woede van studenten- en burgerrechtenorganisaties die wezen op haar controversiële uitspraken – onder andere over het militair bestrijden van de islam als religie. De universiteit kwam vervolgens terug op haar besluit. Hirsi Ali werd van harte uitgenodigd bij Brandeis om daar met anderen het debat aan te gaan over de islam.

De linksfascist is voor academische Sprech- und Berufsverbote.
  Hoe het wel kan, zien we bij het programma Buitenhof. Het nodigde Wim van Rooy uit om over zijn laatste boek te praten, maar zette daar hoogleraren Maurits Berger en Leo Lucassen tegenover om flink tegengas te geven.

En die doodenkele keer dat de verstikkende greep van de politieke-correctheid op de media een klein beetje verslapt en er een niet-politiek-correct iemand wordt toegelaten, zet je minstens twee kopstukken tegenover om de schurk op zijn minderwaardigeid, onfatsoen en kwaadaardigheid te wijzen.

De soort behandeling die gewoon was in de nazitijd.

Oh ja, wat werd er dan gezegd? Simpel: dat de aanwezigheid van grotere groepen moslims leidt tot ellende. Waavan de linksfascist maakt:
  ... een debat bij De Balie waarin vrijuit bediscussieerd werd hoe moslims massaal het land uit gezet kunnen worden.

Met welke zaak, remigratie waar de linksfacist natuurlijk deportatie van maakt, natuurlijk ook niets mis mee is: remigratie is doodgewoon het omgekeerde van migratie, en migratie is een door de politieke-correctheid hogelijk gewaardeerd isets.


Naar Landverraad , of site home